Jobbet Intresserad av ny teknik och uppkopplade fordon? Toyota söker efter dig som vill jobba med mjukvaruu har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Intresserad av ny teknik och uppkopplade fordon? Toyota söker efter dig som vill jobba med mjukvaruu publicerad av Toyota Material Handling

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Mjölby

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med ny teknik i skarpa utvecklingsprojekt och vara med i digitaliseringen av uppkopplade fordon? Den möjligheten kan vara närmare än du tror. Vi på Toyota söker nämligen programmerare inom Applikation mjukvara till vår R & D funktion där vi implementerar IoT i våra truckar och fordon. Hos oss får du jobba med den senaste tekniken riktigt nära slutprodukten.


DIN UTMANING

Alla truckar som idag levereras från vår fabrik är uppkopplade med flera olika radiotekniker som LTE, WiFi, BLE, UWB, GNSS m.fl. De används för att utöka truckens funktion och öka dess produktivitet.

Som programmerare på Toyota kommer du att arbeta med utveckling av Application Software till våra truckar och olika IoT plattformar. Utvecklingen sker i huvudsak i C, C++, C# etc. i olika HW-plattformar. Tillsammans med företagets övriga funktioner inom utveckling, provning, produktion kommer du att ta fram de mest innovativa och kostnadsoptimerade systemlösningarna på marknaden. Internationella kontakter med såväl kunder som leverantörer ingår också som en viktig del i ditt arbete på vår utvecklingsavdelning.

VÅRT ERBJUDANDE

Toyota Material Handling erbjuder dig en nyckelroll i vårt utvecklingsteam med möjlighet att jobba med innovation och optimering på marknadens ledande produkter. Är du intresserad av ett arbete där du får jobba i en kreativ miljö, riktigt nära slutprodukten och ha en stort inflytande på dess funktion, prestanda och deras framtida utveckling? Då är detta nästa steg för dig i din karriär som ingenjör.

Tjänsten innebär placering på vår site i Mjölby. Här har vi all produktutveckling från idé till färdig produkt, all produktion samt vårt Europa huvudkontor. Det gör att vi i dagsläget är ca 3000 medarbetare på vår site. vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 min från Linköping och 20 min från Motala.

För att underlätta livspusslet erbjuder vi bland annat gruppträning med instruktör 5 gånger/vecka och vi har ett nyrenoverat gym.

https://www.youtube.com/watch?v=aIIaIiNjDAw

https://www.youtube.com/watch?v=p_TvCs_ovjI


DIN ANSÖKAN

Passar du in på ovanstående profil? Tveka inte att ansöka redan idag!

Sista ansökningsdag är 8 december.


För mer information kontakta:

Kristian Larsson, Manager Application SW & Test, tel 0142-89709
Johanna Källming, HR Business Partner, tel 0142-89744

DIN PROFIL

  • Teknisk civilingenjörs- eller högskoleutbildning motsvarande.

  • Erfarenhet av Application Software programmering

  • Kunskap om reglerteknik och CAN-bus baserade system är meriterande

  • Ett brett teknikintresse och god problemlösningsförmåga

Referens

2752/1163

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till