Jobbet Intresseanmälan Martinsons i Bygdsiljum har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Intresseanmälan Martinsons i Bygdsiljum publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Skellefteå

ArbetsbeskrivningOm företaget

På Martinsons hamnar du mitt i en byggrevolution där träbyggandet fortsätter att plocka marknadsandelar. För att vara Sveriges mest nytänkande träförädlare även i framtiden behöver vi hela tiden förstärka vårt team med drivna och utvecklingsvilliga människor.  Som du! 

Martinsons är delaktiga i hela kedjan från planta till färdig byggnad. Vi är en helhetsleverantör av skogliga tjänster i nära samarbete med skogsägarna och bedriver produktionen i tre toppmoderna sågverk. Vi är dessutom en ledande aktör inom utvecklingen av rationellt och hållbart byggande i KL-trä och limträ. Med våra byggprodukter och byggsystem för flerbostadshus, hallar och broar har vi tagit positionen som ett av Sveriges mest innovativa träförädlingsföretag. Klicka gärna på länken för att se hur det är att vara anställd på Martinsons: https://www.youtube.com/watch?v=F54nTPMFXK4Arbetsuppgifter

Martinsons är ständigt i behov av kompentent personal, både yrkesarbetare och tjänstemän. Vi letar efter dig som vill bli en viktig kugge i företagets framtida utveckling!

Martinsons arbetar med ett effektivt och flexibelt arbetssätt där de olika resurser som finns används där de bäst behövs. Det betyder att du som söker tjänst hos Martinsons måste vara flexibel som person samt en problemlösare som kan arbeta självständigt men även trivas bra i grupp.Din bakgrund

Du som söker arbete hos Martinsons bör vara driven och villig att utvecklas. Vi tror att du är flexibel, har lätt för att lära samt har en hög arbetsmoral. Vidare ser vi att du har en god initiativförmåga, du är lyhörd och har en god kommunikativ sida. Du är en lagspelare som drivs av att arbeta mot gemensamma mål i grupp. Vi tror också att du är nyfiken och gärna tar egna initiativ för att driva utvecklingen framåt. Eftersom arbetet stundtals kan vara stressigt tror vi att du har ett lugn och en flexibilitet samt en god social förmåga.

Önskar du arbeta inom fordonsavdelningen vill vi att du anger dina truckkort resp. förarbevis.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Initialt blir du visstidsanställd på heltid via Lernia, dock finns det goda chanser till övertag av Martinsons för rätt person. 

Vi söker även efter dig som vill bli timanställd. För att du ska vara aktuell för en timanställning enligt Bemanningsavtalet krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av något av följande:
- Du är studerande
- Du är pensionär
- Du är egen företagare
- Du har ett annat arbete överstigande en anställning på halvtidTillträdesdag

Löpande/enligt överenskommelseInformation

Observera att detta är en intresseanmälan och att vi därför endast kontaktar dig om du är intressant i en kommande rekrytering. 


Vid frågor gällande anställning, kontakta bemanning.umea@lernia.se Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail utan hänvisar till lernia.seLernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

22641

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till