SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Intresseanmälan Holmen i Kroksjön jobb i Skellefteå på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Intresseanmälan Holmen i Kroksjön på Lernia

Intresseanmälan Holmen i Kroksjön

Lernia Skellefteå Heltid


Om företaget

På Holmen hamnar du mitt i en byggrevolution där träbyggandet fortsätter att plocka marknadsandelar. För att vara Sveriges mest nytänkande träförädlare även i framtiden behöver vi hela tiden förstärka vårt team med drivna och utvecklingsbenägna människor.  Som du! 

Holmen är delaktiga i hela kedjan från planta till färdig byggnad. Vi är en helhetsleverantör av skogliga tjänster i nära samarbete med skogsägarna och bedriver produktionen i tre toppmoderna sågverk. Vi är dessutom en ledande aktör inom utvecklingen av rationellt och hållbart byggande i KL-trä och limträ. Med våra byggprodukter och byggsystem för flerbostadshus, hallar och broar har vi tagit positionen som ett av Sveriges mest innovativa träförädlingsföretag. Klicka gärna på länken för att se hur det är att vara anställd på Holmen: [ Link removed ]Arbetsuppgifter

Holmen är ständigt i behov av kompetent personal, både yrkesarbetare och tjänstemän. Vi letar efter dig som vill bli en viktig kugge i företagets framtida utveckling!

Holmen arbetar med ett effektivt och flexibelt arbetssätt där de olika resurser som finns används där de bäst behövs. Det betyder att du som söker tjänst hos Holmen måste vara flexibel som person samt en problemlösare som kan arbeta självständigt men även trivas bra i grupp.Din bakgrund

Du som söker arbete hos Martinsons bör vara driven och villig att utvecklas. Vi tror att du är flexibel, har lätt för att lära samt har en hög arbetsmoral. Vidare ser vi att du har en god initiativförmåga, du är lyhörd och har en god kommunikativ sida. Du är en lagspelare som drivs av att arbeta mot gemensamma mål i grupp. Vi tror också att du är nyfiken och gärna tar egna initiativ för att driva utvecklingen framåt. Eftersom arbetet stundtals kan vara stressigt tror vi att du har ett lugn och en flexibilitet samt en god social förmåga.

Önskar du arbeta inom fordonsavdelningen vill vi att du anger dina truckkort resp. förarbevis.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Initialt blir du visstidsanställd på heltid via Lernia, dock finns det goda chanser till övertag av Martinsons för rätt person. 

Vi söker även efter dig som vill bli timanställd. För att du ska vara aktuell för en timanställning enligt Bemanningsavtalet krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% i form av något av följande:
- Du är studerande
- Du är pensionär
- Du är egen företagare
- Du har ett annat arbete överstigande en anställning på halvtidTillträdesdag

Löpande/enligt överenskommelseInformation

Observera att detta är en intresseanmälan och att vi därför endast kontaktar dig om du är intressant i en kommande rekrytering. 

Gör en intresseanmälan via denna annons där du i CV:t anger dina tidigare arbetsgivare samt arbetsuppgifter och övriga kompetenser som utbildningar, körkort, systemvana osv.

I ditt personliga brev skriver du mer utförligt vad du har arbetat med samt vilken typ av jobb du söker i framtiden. Är du boende på annan ort vill vi att du anger hur du tänker kring avståndet.

Om du vill får du gärna spela in en video och presentera dig själv som komplement till CV och personligt brev. Det uppskattas väldigt mycket både av oss men även av våra uppdragsgivare!


Vid frågor gällande anställning, kontakta [ Link removed ] Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

[ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 113855