Jobbet Intresseanmälan för kommande uppdrag inom IT-support/helpdesk har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom IT-support/helpdesk publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du teknikintresserad och serviceinriktad? Vill arbeta heltid och bredda dina kunskaper inom IT och service? Skicka då in en intresseanmälan redan idag!

Information om uppdraget:

Flera av våra kunder är ledande IT-tjänstföretag och erbjuder IT- och produktutvecklingstjänster. Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av att ta samtal via telefon från externa kunder och sedan skapa ärenden eller teknisk support via mail och hantera orders av reservdelar. Har du erfarenhet kring Active Directory och Citrix är detta meriterande.

Vi får löpande in uppdrag och förfrågningar av kunder i och omkring Malmöregionen. Då vi får in förfrågningar från kunder kring en rad olika tjänster, så är detta en intresseanmälan. Vi rekryterar utifrån våra kunders olika behov och när ett behov uppstår, rekryterar vi delvis utifrån de personer som anmält sitt intresse.

Du kan komma att bli aktuell för en intervju även om det inte finns en specifik tjänst för tillfället.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerat någon teknik- eller datautbildning på universitet, högskola eller liknande och har kunskaper kring hur datorer fungerar, både mjuk- och hårdvara. Du har med fördel en teknisk gymnasieutbildning och ett brinnande teknikintresse. Det är högt meriterande om du arbetat i servicedesk tidigare.

Som person är du ansvarstagande, social, lyhörd och engagerar dig gärna i ditt arbete. Du skall också ha god hand om människor och kunna hantera stressiga situationer.

Sökord: Active Directory, Citrix, Teknisk support, IT-support, Servicedesk

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53538

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till