SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom inköp jobb i Eskilstuna på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Intresseanmälan för kommande uppdrag inom inköp på Poolia

Intresseanmälan för kommande uppdrag inom inköp

Poolia Eskilstuna, Södermanlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du en ambitiös och resultatorienterad inköpare som letar efter nästa steg i karriären? Då kan det vara dig vi letar efter! Vi söker just nu inköpare för kommande uppdrag, välkommen in med din intresseanmälan. Vi önskar CV skrivet på engelska samt förtydligande om vilken typ av inriktning inom inköp du är intresserad av!

Om tjänsten
Som inköpare kommer du att spela en viktig roll för att säkerställa materialtillgänglighet och förbättra prestanda från vår globala leverantörsbas till fabriken i Eskilstuna. Du kommer bland annat ansvara för att spåra materielleveranser från leverantören samt identifiera, hantera och förhindra kort- och långvarig materialbrist från leverantörer. I dina arbetsuppgifter kan det även förekomma arbete med att säkra leverantörskapacitet och flexibilitet för att möta marknads- och produktionsprognoser samt övervaka leverantörens prestanda. Vidare kan du komma att utveckla och leda handlingsplaner tillsammans med leverantörer och kategoriteam för att förbättra leverantörers prestanda samt hantera och utveckla lagerstrategier för att optimera balans mellan servicenivå, flexibilitet och lageromsättning. I arbetet kommer du ha ett nära samarbete med leverantörer och kategoriteam samt kommunicera nära med avdelningar som produktionsplanering och försäljning.

Vem är du?
Till rollen som inköpare söker vi dig med
•  Universitets- eller högskoleexamen inom teknik, ekonomi eller logistik.
•  Tidigare arbetslivserfarenhet av inköp, materialplanering, lagerplanering eller liknade relevanta områden.
För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort driv och är resultatorienterad. Du är även analytisk och har utmärkta kommunikations- och prestationsförmågor. Vidare ser vi att du arbetar strukturerat för att lösa problem och leverera till uppsatta mål. Då företaget har engelska som koncernspråk ser vi att du har flytande kunskaper i engelska. Du bör ha goda kunskaper i MS Office såsom Excel samt erfarenhet och vana av SAP anses meriterande.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper!

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 65825