SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

International Key Account Manager till Hultafors Group jobb i Borås på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
International Key Account Manager till Hultafors Group på Säljpoolen

International Key Account Manager till Hultafors Group

Säljpoolen Borås, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Hultafors Group söker 
International Key Account Manager - Protective Wear

Har du erfarenhet av försäljning och kundansvar i ett internationellt sammanhang och en bakgrund inom branschen för arbetskläder / skyddskläder? Då kan det vara dig vi söker! Har du dessutom framgångsrik erfarenhet av offentliga upphandlingar så är det extra meriterande. Vi är i en expansiv förändringsfas med stort fokus på internationell tillväxt och söker nu en internationell KAM som kan ta oss till nästa nivå med produktområdet Protective Wear ihop med kunder inom ambulans, räddningstjänst och el- och högspänningsarbete med fler. 

Uppdraget:
Du är delaktig i framtagning av planer och strategier och rapporterar till chef för produktområdet Protective Wear. Du är ansvarig och drivande i upphandlingsförfaranden samt kundkontakt för specifika kundavtal. Du ansvarar för allt från bevakning, offert, förhandling och kundrelationen. Till din hjälp finns medarbetare för sortimentsutveckling, kundsupport, marknadsstöd, produktionsplanering, kvalitetskontroll, logistik, m.m. Du kommer också ha tät kontakt och relation med delar av vår europeiska säljorganisation. Tjänsten är en internationell KAM roll med fokus på Skandinavien och mellersta Europa. I rollen ingår ungefär 40-60 resdagar per år.

Placering för tjänsten är flexibel och kan fungera med en del av arbetstiden förlagd hemifrån. Verksamheten och övriga teamet finns i Borås dit du också behöver kunna göra regelbundna besök till, alternativt utgå ifrån. Tänkbara bostadsplatser kan därför exempelvis vara Göteborg, Hallands Län eller Jönköping. Vi har även kontor i Stockholm vilket för rätt kandidat kan vara en tänkbar placering.

Tjänsten är på heltid med tillträdde snarast möjligt.

Du kommer jobba tätt ihop med din närmsta chef som är Head of protective wear.

'På Snickers Workwear och inom Hultafors Group AB har vi alltid höga ambitioner och stora mål. Vårt fokus att göra slutanvändaren så effektiv och professionell som möjligt genom att erbjuda rätt kläder i alla väderlekar och situationer har alltid triggat mig. Vi ser alltid till detaljerna och lämnar inget åt slumpen när vi utvecklar och säljer våra produkter.

Vårt koncept Protec Work är en del av det stora och väletablerade varumärket Snickers. Eripio är ett mer fristående och ett eget varumärke. I båda fallen är vi ett tight litet team som brinner för det vi gör!  Vårt fokus är alltid att göra saker lite bättre år från år och utmana oss själva.

 Nu är vi på väg på en ny utmaning med mål för 2030 som vi tänker genomföra med våra europeiska säljbolag och en stark ägare i Latour AB. Enligt mig den mest spännande resan någonsin och då har jag ändå varit med i 16 år. Jag är väldigt entusiastisk och ser fram emot dessa nya mål och berättar gärna mer, är du intresserad?'

- Henry Lundberg, Sales Development Director Solid Gear & Snickers Workwear

 

Om dig:
Du har erfarenhet och kunskap inom branschen för arbetskläder / skyddskläder och en framgångsrik bakgrund inom försäljning med eget kundansvar. Har du även erfarenhet av arbete med offentlig upphandling så är det extra meriterande. Som person har du förmågan att på ett professionellt, positivt och pedagogiskt sätt planera det dagliga arbetet på kort och lång sikt utifrån satta strategier och planer.

Vidare tror vi att du;

  • har lätt för att arbeta självständigt likväl som grupp
  • är lösningsorienterad och har ett starkt driv att ta det du lovar i hamn
  • är en övertygande presentatör samt förhandlare
  • är administrativ och noggrann
  • har ett positivt synsätt och tycker om att bygga relationer 
  • är flytande i det engelska språket, både i tal och skrift 
  • gillar att resa i tjänsten

Vi erbjuder:
Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal. Vi har haft en fantastisk tillväxtresa och våra ambitioner är höga. Vi har en härlig och familjär företagskultur där vi växer tillsammans. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension och stora möjligheter till professionell utveckling.

Kontakt och ansökan
För mer information om tjänsten kontakta Sales Development Director Henry Lundberg [ Email address blocked ] , mobil: 0706-730740

Om Hultafors Group AB:
Hultafors Group är ett globalt företag som erbjuder en unik portfölj av premiumvarumärken. Vi koncept utvecklar, designar och framställer produkter och tjänster som förbättrar funktionaliteten, produktiviteten och säkerheten inom alla aspekter av den professionella användarens arbetsdag.Vi är en betrodd partner som möjliggör synergier och hållbar tillväxt för både människor och affärsverksamhet. Från affärsutveckling och logistik till produktdesign och marknadsföring utgör vi en betydelsefull partner som driver våra varumärken och medarbetare framåt. Vi gör detta genom att testa nya idéer, respektera varandra och framför allt genom att lyssna på och involvera yrkesanvändare i allt vi gör. Vi bryr oss om människor och förlitar oss på forskning och data för att förstå de utmaningar som professionella användare hanterar varje dag. Med en passion för framtidsinriktade lösningar och ständigt på jakt efter nya kunskaper och insikter hittar vi nya sätt att göra ett positivt avtryck och ge användarna av våra produkter en bättre arbetsmiljö och tillvaro. Hultafors Group har sälj- och marknadsteam på samtliga huvudmarknader i Europa och Nordamerika. Hultafors Group ägs av Investment AB Latour. Läs mer om oss på [ Link removed ]

 

[ Link removed ]


J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 3a4fb2c251734577b8aba388f63582-1