SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Specialist inom Intern kontroll på ICA

Specialist inom Intern kontroll

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Till funktionen Internal Control söker vi dig som är i början av din karriär och har ett intresse för intern styrning och kontroll. Du kommer arbeta i en både granskande och rådgivande roll och stödja ICA Gruppens olika verksamheter gällande kontroll av finansiell rapportering och affärskritiska processer.  

 
 Om jobbet som Specialist Intern kontroll   

Som specialist inom Intern kontroll kommer du ansvara för arbetet med intern kontroll för ett eller flera bolag inom koncernen. Du är deras rådgivare och kontaktperson för frågor som rör intern kontroll och därför är det viktigt att du kan etablera och upprätthålla goda relationer med företagsledning och andra nyckelpersoner i verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:  

  • Ansvara för att genomföra rapportering till bolagsledningen avseende intern styrning och kontroll  

  • Ansvara för genomgång och utveckling av affärskritiska processer som påverkar den externa/interna finansiella rapporteringen 

  • Stödja i att utarbeta kontroller för att hantera risker i processflöden 

  • Initiera och driva eller delta i projekt med syfte att förbättra den interna styrningen och kontrollen 

 
Är du den vi söker? 

Vi söker dig som är utbildad civilekonom och har cirka 2 års erfarenhet inom revision eller internkontroll. Du trivs i en rådgivande roll och har förmågan att driva igenom frågor och kan förmedla dina idéer och kunskap till olika personer. 

 
Vad händer nu? 

Välkommen med din ansökan senast 16/4! Urval sker löpande.  

 

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Andreas Almqvist på [ Link removed ] . Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Annika Grundfors [ Link removed ] . 

 

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar även drogtestning i samband med rekryteringen. 

 

Därför ska du välja ICA 

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss? Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen. [ Link removed ]   

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018143