SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Chef Business Control Försäljning & Marknad på ICA

Chef Business Control Försäljning & Marknad

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Nu söker vi en driven chefscontroller som skapar värde och vägleder vår Försäljning & Marknadsorganisation genom god förståelse av affären och marknaden. Du är nyfiken och tar dig an nya utmaningar i en tid av stora förändringar på marknaden samtidigt som du utövar ett hållbart ledarskap. Du kommer vara en viktig spelare för att ICA ska vara en av konsumentmarknadens stora aktörer nu och i framtiden.


Ditt uppdrag som Chefscontroller

Ditt viktigaste bidrag som chefscontroller blir att stötta affärsverksamheten i att driva försäljningsutveckling för våra butiker och bidra till fortsatt utveckling av verktyg och processer för affärsanalys och controlling. Du blir ansvarig för funktionens managementrapportering och finansiella styrning och kommer att arbeta aktivt i ledningsgruppen för Försäljning & Marknad inom ICA Sverige, samt i ledningsgruppen för Finans Business Control. Och med stort intresse för deras vardag leder och utvecklar du dina 9 ansvarsfulla och drivna medarbetare.
Är du den vi söker?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av business control i miljöer med stark entreprenörsanda. Du har utvecklat ett ledarskap som skapar trygghet och tydlighet och du ser laget framför jaget. Du är ansvarsfull, proaktiv och modig i beslut, du är lyhörd och har ett coachande förhållningssätt. Vidare ser vi att du är en stjärna när det kommer till att kommunicera och skapa nätverk i hela ICAs organisation. Vi tror också att lite humor och omtanke gör vardagen lite roligare. 
Därför ska du välja ICA

På ICA vill vi göra varje dag lite enklare. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle.


Vill du vara med och forma denna framtid med ICA - en av konsumentmarknadens största aktörer? Vill du arbeta i en spännande och utmanande miljö där du får möjlighet att utveckla dina färdigheter och bidra till affärsutvecklingen? Då kan tjänsten som Chef för Business Control Försäljning & Marknad vara rätt för dig! 


[ Link removed ]

Vad händer nu?

Ansök snarast dock senast 16 april 2023. Urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. För mer information om rekryteringsprocessen kontakta Markus Koppari, 072-2202831. Anställande chef är Jonas Lindgren.
 

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Tester kan förekomma i processen. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser och tillämpar även drogtestning i samband med rekryteringen.


[ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0018575