Jobbet Internal Control & Compliance för interim-uppdrag till Sveriges a-kassor har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Internal Control & Compliance för interim-uppdrag till Sveriges a-kassor publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du bred erfarenhet av att arbeta med intern styrning och compliance? Här erbjuds du en analytisk och verksamhetsnära roll där du får möjlighet att ta ett stort ansvar och påverka hur Sveriges a-kassor arbetar framåt!

Om företaget

Sveriges a-kassor är service- och intresseorganisation för landets 26 a-kassor. Det betyder att Sveriges a-kassor hjälper a-kassorna med bland annat IT-utveckling, utbildning och opinionsbildning. Syftet är att a-kassorna ska kunna administrera arbetslöshetsförsäkringen på ett så snabbt och effektivt sätt som möjligt. Idag arbetar omkring 100 personer på kontoret i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som säkerhetssamordnare hos Sveriges a-kassor har du ett brett ansvarsområde och bidrar till att organisationen följer givna bestämmelser och interna styrdokument. Du agerar kunskapsstöd när det kommer till frågor som berör intern styrning, kontroll samt dataskydd. Ditt huvudsakliga fokus är att genomföra och dokumentera riskanalyser, utföra konsekvensbedömningar samt att identifiera kompetensutvecklingsbehov inom organisationen. Vidare ansvarar du för att ta fram rutiner, processer samt dokument inom arbetsområdet och att dessa hålls uppdaterade. Det är även ditt ansvar att ta fram rapporter, analyser och insiktsfullt material till ledning och styrelse. Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig minst ett halvår där du kommer ha möjlighet att söka den permanenta tjänsten. Rollen tillhör verksamhetsstöd och du rapporterar till organisationens biträdande kanslichef.

Formella krav

• Gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter • Eftergymnasial utbildning inom relevant område • Erfarenhet av compliance • God förståelse och kunskap inom dataskyddslagstiftningen Meriterande: • Utbildning inom dataskyddslagstiftningen • Akademisk utbildning inom juridik • Erfarenhet av en liknande roll på en myndighet eller liknande organisation • Erfarenhet av att leda och delta i projekt • Erfarenhet och vana av att hålla workshops i utbildande syfte För att trivas i rollen ser vi att du är en person med hög integritet som är van att hantera och föra dialog kring känslig information. Vidare ser vi att du har en förmåga att föra dialog på ett konstruktiv och tydligt sätt samt att samarbeta med de kollegor du har runt dig. Slutligen motiveras du av att självständigt driva ditt arbete framåt samt att arbeta noggrant och strukturerat.

Övrig information

• Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Sveriges a-kassor. Det finns goda möjligheter till överrekrytering efter konsultuppdraget i och med att en rekryteringsprocess gällande en långsiktig anställning kommer att påbörjas till hösten. Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Referens

2498301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till