Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Internal Communications Officer till Samsung! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Internal Communications Officer till Samsung! på Academic Work

Internal Communications Officer till Samsung!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du en proaktiv och flexibel person, med förmågan att bygga upp och upprätthålla relationer? Har du erfarenhet av intern kommunikation, och har arbetat på en stor organisation i en internationell miljö? Då är det dig vi söker till rollen som Samsungs nya Internal Communications Officer! Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan redan idag!


Om tjänsten
Som Internal Communications Officer kommer du arbeta i nära samarbete med chefen för corporate communications & PR, alla nivåchefer och HR, med målet att skapa organisatoriska budskap och hålla medarbetarna informerade och motiverade. Rollen är en del av Samsungs Corporate Communications & PR-team. Teamet består av en passionerad grupp av proffs som stöder Samsung på företags- och divisionsnivå. Teamets huvudroll är att främja och skydda Samsungs varumärke i Norden genom intern och extern kommunikation. Du kommer att arbeta på Samsungs nordiska huvudkontor i Kista och rapportera till chefen för Corporate Communications & PR.

Du erbjuds

* Möjligheten att växa och utvecklas med Samsung som är ett mycket dynamiskt företag i en snabb bransch!
* Att få arbeta i ett internationellt bolag som alltid ligger i framkant i tech branschen
* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Syftet med tjänsten är att leda, planera och genomföra intern kommunikationsverksamhet över Norden, där du kommer att säkerställa snabba och effektiva budskap för att stödja företagets lång- och kortsiktiga varumärkes- och HR-mål. Du kommer att ta ägandet av kommunikationen och genomföra starka planer och kreativa initiativ som driver Samsung Nordics interna varumärke framåt. Detta kommer du att göra genom att:

* Upprätta en intern kommunikationsstrategi tillsammans med Manager Corporate Communications & PR
* Hantera dagliga kommunikationsinitiativ och förfrågningar, samt hantera och samordna årsplaner
* Se till att organisatoriska initiativ och projekt kommuniceras framgångsrikt till medarbetare och intressenter.
* Planera, redigera och skriva och layouta engagerande innehåll för en mängd olika interna kommunikationsmedier, till exempel intranät, månatliga nyhetsbrev och e-postmeddelanden
* Behåll redaktionell kalender (bloggar, nyhetsbrev etc), undersöka och utveckla citat från människor, skriva berättelser, spela in videor etc.
* Planera, samordna och hantera interna evenemang, samt leverera presentationer till organisatoriska evenemang/möten.
* Utveckla kommunikation i egna interna digitala kanaler samt säkerställa externa verumärkesmeddelanden på webbsidan. Se till att interna kommunikationsmeddelanden är konsekventa på alla medier och för olika avdelningar i organisationen. Du kommer också behöva se till att interna kommunikationsmeddelanden överensstämmer med externa kommunikationsmeddelanden.

Du kommer också ha ett budgetansvar och arbeta med projektadministration.

Vi söker dig som

* Utmärkta färdigheter i skrift, redigering och korrektur samt muntliga kommunikationskunskaper i både svenska och engelska.
* Högskoleexamen inom marknadsföring eller kommunikation.
* 3 års erfarenhet av kommunikation, särskilt intern kommunikation. Du behöver också erfarenhet av att arbeta administrativt.
* Erfarenhet av flerkanalskommunikation, samt erfarenhet av att skriva för en mängd olika målgrupper.
* Erfarenhet av arbete i en stor organisation, samt erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö.
* Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av globala företag.

Som person har du en flexibel inställning till förändring och korta deadlines, kan snabbt anpassa sig till förändringar och har förmågan att proaktivt prioritera, hantera och slutföra flera projekt inom tidsbegränsningar och med stor uppmärksamhet på detaljer. Du är relationsskapande, initiativtagande och kreativ, med ett fokus på att lösa problem och se möjligheter. Dessutom har du en positiv attityd, starka organisations-, projektledning- samt analytiska färdigheter.

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Kista
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samsungs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Samsung arbetar efter en vision om att leverera världens bästa produkter och tjänster. De arbetar med hemelektronik, IT och Mobilkommunikation samt andra enhetslösningar. Med många framgångar inom elektronikverksamheten har de erkänts globalt som en teknologisk branschledare och rankas nu som ett globalt varumärke bland topp 10.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060142-SE