SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Interim redovisningsansvarig till företag i Göteborg jobb i Göteborg på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Interim redovisningsansvarig till företag i Göteborg på Randstad AB

Interim redovisningsansvarig till företag i Göteborg

Randstad AB Göteborg, Västra Götalands län Deltid
Ansök på företagets hemsida
Nu söker vi en interim redovisningsansvarig till ett spännande bolag i Göteborg, uppdraget beräknas pågå i cirka 6 månader med omgående start. Har du erfarenhet av att arbeta som redovisningsansvarig, stötta och leda ett team samt är van vid att arbeta operativt och självständigt? Då har vi ett uppdrag för dig!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Emily Hann, konsultchef, [ Email address blocked ]


kvalifikationer.

Du har en utbildning från högskola/universitet med inriktning mot ekonomi och mångårig erfarenhet av att arbeta som ekonomi/redovisningsansvarig. Du har god datorvana och gärna ett intresse för system. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av systembyte. Du arbetar självgående, är trygg i dina redovisningskunskaper och har lätt för att sätta dig in i nya sammanhang. Som person är du prestigelös, har lätt för att samarbeta samt är strukturerad och noggrann.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansvarsområde.

Som redovisningsansvarig kommer du att leda ett team bestående av sju ekonomer. Du kommer att stötta och vägleda dem i deras dagliga arbete samt arbeta med att effektivisera arbetet inom ekonomifunktionen. Du ansvarar för att det löpande arbetet blir utfört och du arbetar även självständigt med månadsbokslut, årsredovisning och likviditet.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201415110