Jobbet Interim projektledare inom offentlig verksamhet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Interim projektledare inom offentlig verksamhet publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är egen företagare med erfarenhet av att leda både stora och små projekt inom offentlig verksamhet för kommande uppdrag, främst i Mälardalen. För att lyckas som projektledare behöver du besitta förmågan att kunna motivera dina kollegor samtidigt som resurserna nyttjas på ett optimalt sätt.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar med komplexa frågeställningar inom offentlig verksamhet. Du ansvarar för att projekteringen genomförs med rätt fokus på tid, kostnad, innehåll, säkerhet, arbetsmiljö samt risker. Du skapar förutsättningarna för att lyckas med att leda och utnyttja resurserna i ett projekt på ett optimalt sätt genom att leda, planera, fördela och följa upp projektarbetet genom dess olika faser.

Som interim konsult genom Randstad är du egen företagare och jobbar ute hos någon av våra kunder. Uppdraget innebär att du skapar många kontakter och därför är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en samarbetspartner som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas tillsammans med oss.

Kvalifikationer

Som projektledare är du strukturerad, driven och självgående. Du är affärsmässigt lagd och tycker om att ta egna initiativ. God kommunikationsförmåga krävs då du kommer att arbeta i ledande roller. Du har en god förmåga att sätta dig in i nya situationer, förstå verksamheters behov och omsätta det till konkreta krav och lösningar. Att knyta många kontakter, både internt och externt, är naturligt för dig.

Vi söker dig som:

• Har relevant utbildning för uppdraget

• Har några års erfarenhet från projektarbete i ledande befattning samt erfarenhet från stora eller komplexa projekt

• Uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi hjälper både stora och små organisationer att hitta rätt personal. Det innebär att vi kan erbjuda hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Så oavsett om du söker extrajobb eller fast anställning har du hamnat helt rätt. Vi har goda möjligheter att hitta rätt karriärvägar för just dina önskemål.

Sista ansökningsdag: 19-06-30 urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Sanne Kolmodin Hellman, mobil 076-233 89 68 eller via mail sanne.kolmodin.hellman@randstad.se

Referens

201219168

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till