Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Interim Produktionsledare jobb i Timrå på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Interim Produktionsledare på Poolia

Interim Produktionsledare

Poolia Timrå, Västernorrlands län Heltid

Har du erfarenhet av att leda människor och vill bli en del av ett spännande bolag? Till vår kund i Timrå söker vi omgående en produktionsledare för ett kortare uppdrag under tiden de rekryterar permanent till tjänsten. Är du även intresserad av den långsiktiga lösningen är detta välkommet. Uppdraget är ett interims uppdrag och förväntas initialt pågå 3-6 månader framåt. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi söker en interim chef till vår kund i Timrå som är aktiva inom en form av tillverkningsindustrin. Du kommer vara en del av ett globalt företag med engagerade medarbetare med fokus på kundernas behov.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som produktionsledare har du ett övergripande ansvar för personal, leverans, kvalitet och ekonomin på din avdelning. Med ett modernt och naturligt ledarskap stödjer, coachar och engagerar du medarbetarna i en stimulerande miljö där ni tillsammans optimerar verksamheten. Du rapporterar till produktionschefen och ingår i produktionsledningsgruppen där ni tillsammans kommer att arbeta för att ständigt förbättra produktionsprocessen.

Vem är du?
För att passa in i rollen ser vi att du har relevant utbildning på högskolenivå och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom produktion-, logistik-eller kvalitetsledning. Som person är det viktigt att du har en trygghet i ditt ledarskap med en förmåga att få med dig gruppen. Du trivs när det händer mycket omkring dig och du har en förmåga att kunna prioritera och strukturera upp ditt arbete. Meriterande är tidigare kunskap om LEAN-filosofin.

Vi berättar gärna mer detaljerad information om detta uppdrag om du känner att detta passar in på dig! Klicka på ansök eller ta kontakt med oss direkt på Poolia genom [ Email address blocked ] .

Om verksamheten
Poolia Interim Management tar fram lösningar när planerade eller oplanerade vakanser uppstår på chefsnivå i en organisation. Våra uppdragsgivare finns inom alla branscher, såväl inom privat som offentlig sektor. Vi jobbar hårt för att ständigt utveckla vårt kontaktnät med erfarna ledare med olika bakgrund och erfarenhet.

Att samarbeta med oss på Poolia Interim Management ger dig möjligheter att få inblick i olika verksamheter, företag och roller. Vi vänder oss till dig som trivs med att leda i förändring och som gillar att dela med dig av din erfarenhet som chef.
Läs mer om Poolia Interim Management på [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60940