Jobbet Interim Koncernredovisningsekonom/chef har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Interim Koncernredovisningsekonom/chef publicerad av Michael Page

Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi på Michael Page söker ständigt efter duktiga kandidater inom koncernredovisning som antingen jobbar eller vill börja jobba interimt. Sök hit för att etablera kontakt inför kommande möjligheter så vi på bästa sätt kan matcha kundens kommande behov.

Information om kunden

Michael Page har sedan starten 2002 erbjudit interimslösningar som en specialiserad tjänst inom rekrytering. Inom divisionen Finance and Accounting växer vår interimsverksamhet kraftigt och är ett av de områden vi främst fokuserar på. Vi söker dig som vill jobba med Koncernredovisningsekonom/chef och etablerar gärna en kontakt med dig som delar den profilen och vill jobba interimt. På så sätt kan vi antingen nu eller i framtiden hitta ditt nästa uppdrag som matchar just din profil. Vårt mål är att lära känna och etablera kontakt med dig. Vi kan således då ha dig i åtanke för våra inkommande uppdrag. För dessa roller kan rekryteringsprocessen ofta gå oerhört snabbt där våra kunder kan behöva någon omgående, därför är vi nyfikna över hur din tillgänglighet ser ut för att på bästa sätt kunna matcha både ditt och kundens behov.

Välkommen med din ansökan.

En intervju hos oss på Michael Page ger oss en bättre insyn i din kompetens så vi kan erbjuda så relevanta uppdrag som möjligt. Som Koncernredovisningsekonom/chef kommer du ha möjlighet att jobba på uppdrag inom alla möjliga branscher och storlekar på organisation.

Beskrivning

I dina arbetsuppgifter som Interim Koncernredovisningsekonom/chef kommer du bland annat ansvara för:

  • Koncernredovisning och konsolidering

  • Transfer pricing

  • Bokslut och rapportering

  • Skatt och moms

  • Årsredovisningar och inkomstdeklarationer

  • Kunskaper i något större affärssystem eller koncernredovisningsprogram så som SAP, Oracle och/eller Hyperion, Cognos

Sökandes profil

Har du frågor kring om din profil skulle kunna matcha våra framtida uppdrag tar vi gärna ett samtal. På så sätt kan vi etablera kontakt då vi alltid ämnar att bygga en långsiktig relation.

Jobberbjudande

Vi är intresserade av att träffa dig som vill jobba interimt och har erfarenhet av liknande roller. Om du vill komma i kontakt med oss för att presentera dig eller få mer information kring framtida roller inom koncernredovisning - skicka en ansökan så tar vi kontakt med dig.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Referens

124801/001

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till