Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Interim kommunikationschef till statlig myndighet i Jönköping job in Jönköping at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Interim kommunikationschef till statlig myndighet i Jönköping på Poolia

Interim kommunikationschef till statlig myndighet i Jönköping

Poolia Jönköping, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Vill du driva och ha ansvar över ett fantastiskt team på 20 medarbetare inom en spännande och utvecklande organisation? Är du en person som aktivt vill vara med och förändra och driva utvecklingsfrågor? Då har vi jobbet för dig! Till statlig myndighet i Jönköping söker vi nu en ledare som är redo att axla rollen som kommunikationschef. Uppdraget startar i mitten av augusti och sträcker sig initialt 3–6 månader. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som kommunikationschef leder och inspirerar du en grupp på 20 kreativa och engagerade medarbetare att nå goda prestationer i det vardagliga arbetet. Du kommer arbeta för en god arbetsmiljö på avdelningen, där du låter medarbetarna få vara delaktiga, utvecklas och ta ansvar. I tjänsten rapporterar du till VD och du kommer ingå i ledningsgruppen. Kommunikationsavdelningen du ska leda arbetar med bland annat med internkommunikation, ledningskommunikation, presskommunikation och produktion inom film, foto, grafisk formgivning och webb. Arbetet sker integrerat och verksamhetsnära och ska stärka organisationens varumärken och konkurrenskraft.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en god förankringsförmåga som visar sig genom ditt framgångsrika sätt att driva utvecklingsfrågor. Du är en person som gillar att arbeta i team, har god samarbetsförmåga och ditt ledarskap präglas av trygghet och förståelse, vilket gör att du kan leda, motivera och utveckla dina medarbetare. Du trivs när du ges möjlighet att forma och utveckla såväl dig själv som ditt team. För att du ska trivas har du förmågan att skapa en helhetsförståelse för verksamheten och det är meriterande och fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av strategiskt ledningsarbete.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

 

Rekommenderade jobb

Interim kommunikationschef till statlig myndighet i Jönköping
Poolia Jönköping Heltidsanställd
Lagerarbetare på heltid
StudentConsulting Västra Götalands län - Borås Heltidsanställd
Ej angett
Vi söker B-chaufförer på halvtid till välkänt företag i Borås under sommaren
Uniflex Västra Götalands län - Borås Ö Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 60082