Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Interim ekonomichef till IT-bolag jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Interim ekonomichef till IT-bolag på SJR AB

Interim ekonomichef till IT-bolag

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta på ett personligt och ansvarstagande IT-bolag som värdesätter hållbarhet, långsiktighet och kvalitet? Är du ekonomichef med gedigen kunskap inom redovisning och ledarskap samt är du redo för en spännande resa ihop med vår kund - då vill vi gärna träffa dig för detta interimsuppdrag på sex månader! 

Strävar du efter att få göra avtryck i en dynamisk organisation och att vara en närvarande och coachande chef? Vill du vara med på resan som vår kund gör, att bli ett av Sveriges mest attraktiva IT-bolag? Vår kund har sitt huvudkontor i Solna, omsätter omkring en miljard och söker nu en interim Ekonomichef med start omgående eller inom en månad.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en Ekonomichef som vill vara en del i bolagets utveckling. Som ekonomichef ansvarar du för företagets ekonomifunktion och har det övergripande ansvaret för redovisning och ekonomistyrning. Du ansvarar för ett team om fem personer som ser fram emot en stöttande,coahande och prestigelös chef.  Rollen har många controllerinslag och handlar bland annat mycket om att förbättra rapporter och processer. Givetvis förväntas du också att arbeta operationellt när det behövs! 

Nedan är mer vad som ingår i rollen

  • Utveckla och driva ekonomifunktionen
  • Teambuilding och nära samarbete med ekonomiteam
  • Säkerställa månads- kvartals och årsbokslut
  • Analys och uppföljning av verksamheten
  • Aktivt bidra till det strategiska arbetet ihop med ledningsgruppen

Är du den vi söker?

Som Ekonomichef behöver du vara duktig på redovisning då rollen innebär operativt arbete till viss del. Vidare behöver du vara en coachande och engagerad person som drivs av att leda dig själv och andra mot framgång. 

För att lyckas i rollen som Ekonomichef är det ett krav med högskoleutbildning inom ekonomi samt erfarenhet av transaktionsrika bolag.  Det är även viktigt att du har haft personalansvar i någon av dina tidigare roller. Excel är du helt bekväm i och meriterande om du har arbetat i Navision tidigare.

För att axla rollen som Ekonomichef behöver du vara kommunikativ, framåt och nyfiken. Vidare är det viktigt att vara noggrann och systematisk. 

Som person är du effektiv, har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att se helheten, samt blicka framåt för att kunna utveckla strukturer och processer som möter framtida behov. 

Ansökan 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Hultberg på 0766471641. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-09-20. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar. 


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. 
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. 

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

 Titel: Interim ekonomichef 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1334445-276481