Jobbet INTERIM EKONOM TILL REDOVISNINGSUPPDRAG har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

INTERIM EKONOM TILL REDOVISNINGSUPPDRAG publicerad av Resultat AB

Jobbet utgår om 4 dagar
Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Vi söker nu en redovisningsansvarig för ett konsultuppdrag på ca 3 månader. Företaget är beläget i västra Göteborg och behöver nu få in förstärkning med start omgående. Vår kund är ett börsnoterat bolag som befinner sig i en tillväxtresa och du får här bidra till en framåtlutad organisation med stora ambitioner.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer bland annat att arbeta med: - Löpande redovisning - Bokslut och rapportering - Stötta och vägleda kollegor på ekonomiavdelningen

Din profil
Vi söker dig som har en flerårig vana av att arbeta med redovisning. Du är trygg i allt från löpande bokföring till bokslut samt är van vid att ta ansvar för din och företagets prestation. Att snabbt komma in i arbetet ser du som en självklarhet och du löser situationer som uppstår med ett agilt och framåtriktat arbetssätt. Du trivs i en bred roll där arbetsuppgifterna varierar. I samband med rapportering är det tuffa deadlines, därav bör du känna att högt tempo är en motivationsfaktor till att prestera på topp!

Framgångsfaktorer
- Minst 5 års erfarenhet av redovisning på en hög nivå - Självständig i bokslut - Effektiv och driven - Erfarenhet av Fortnox är meriterande

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Omgående OMFATTNING: Heltid, 100% PLACERING: Göteborg LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Ebba Jensen SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-09 Denna tjänst är en hyra där du är anställd av oss på Resultat AB alternativt arbetar som underkonsult. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ebba Jensen, 073-039 44 00

Referens

7869

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till