Jobbet INTERIM BUSINESS CONTROLLER TILL BÖRSNOTERAT BOLAG har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

INTERIM BUSINESS CONTROLLER TILL BÖRSNOTERAT BOLAG publicerad av Resultat AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Vi söker just nu en Business Controller till ett bolag i Stockholm som är börsnoterat i USA. Uppdraget är ett föräldravik som förväntas vara mellan december 2019 till slutet på augusti 2020.

Dina arbetsuppgifter
Som Business Controller har du ett regionalt ansvar för de nordiska länderna. Du ansvarar för budget, prognoser och långsiktigt strategisk planering för att driva företagets beslutsfattande samt för att stödja ledningen. Du förväntas löpande att utveckla och uppdatera förståelsen för underliggande risker och möjligheter. Vidare är du även involverad i bokslutsarbete.

Din profil
Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av att arbeta som Business Controller och är van att ha jobba i en internationell miljö. Du har sedan tidigare arbetat i ett börsnoterat bolag och kommit i kontakt med SOX. Då det är en fartfylld organisation är det viktigt att du har förmågan att prioritera och jobba strukturerat. Du har även god affärsförståelse och stort intresse för analys. Du är en person som tycker om utveckling och att driva ditt eget arbete framåt, du är initiativtagande och bidrar med ett engagemang och har en positiv och lösningsorienterad inställning. Vidare ser du dig som en uttalad lagspelare som även kan ta för dig och ta plats när så behövs. Du behärskar det engelska språket väl i både tal och skrift. Du har utmärkt kunskap i Officepaketet och särskilt Excel. Vidare ses det som meriterande om du tidigare arbetat i SAP.

Framgångsfaktorer
• Minst 5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll • Tidigare arbetat i ett börsnoterat bolag och i en internationell miljö • Erfarenhet av SOX • Utmärkta kunskaper i Excel

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse/december OMFATTNING: Heltid PLACERING: Stockholm LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Hanna Eriksson 072-230 99 89 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-10-23 Denna tjänst är en hyra, där du är anställd hos oss på Resultat. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då uppdraget ska tillsättas inom kort. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Hanna Eriksson, 072-230 99 89

Referens

7742

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till