Jobbet Interim Bygglovschef har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Untitled Document
Interim Bygglovschef
Företagspresentation

För kunds räkning, en offentlig verksamhet, söker vi nu en Interim Bygglovschef. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Interim Bygglovschef har du ett övergripande ansvar för att leda din verksamhet och medarbetare inom bygg- och tekniknämnden. Du ansvarar du för att utveckla nya arbetsprocesser, utforma mål och strategier för din enhet samt att du har budget- och personalansvar. 

Din profil

Vi söker dig som har kunskap om, och erfarenhet av, PBL samt att du är en erfaren och trygg ledare inom offentlig verksamhet. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att leda förändrings- och utvecklingsprocesser. Har du en högskoleutbildning inom bygg eller samhällsplanering ser vi det som meriterande. 

Uppdraget är ett interimsuppdrag under en pågående rekrytering med omfattning på 3-6 månader och start omgående.  

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Elin Gladh och nås på 076-945 34 35 eller på Ansök nu >>

Väl mött!

Unik Resurs

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!Om Unik Resurs

Unik Resurs är en långsiktig utvecklingspartner i både med- och motgång. Vi finns där när våra kunder behöver bli fler, färre eller förbättra effektiviteten. Eller när du känner att det är dags för en ny utmaning.

I allt vi åtar oss handlar det om att hitta, bedöma, presentera och behålla. Unik har nätverk, förmåga och engagemang att hitta och utveckla lösningar, konsulter och kandidater. Vi har erfarenheten och modet att bedöma personlig potential och kunskapen att ställa den mot vad kunden eller kandidaten behöver. När vi presenterar till kund och kandidat tar vi ansvar, har integritet och kommunicerar tydligt. Vi har varumärket, en stark värdegrund och ett arbetssätt som gör att vi attraherar och behåller våra konsulter och kunder. Det som utmärker oss är att vi använder evidensbaserad metodik i hela vår verksamhet. I Karriärprogram™, rekryteringsuppdrag och i konsultuppdrag. I hyrrekryteringar såväl som i interimuppdrag.

Vi finns där när våra kunder behöver bli fler, färre eller förbättra effektiviteten. Eller när du känner att det är dags för en ny utmaning.

Att förstå våra Kunders verksamhet, vad som ska uppnås och förutsättningarna under vilket det ska göras. Att hitta och matcha detta mot dig som söker en ny utmaning, just din potential.

Det är vår kärnkompetens. Alltid med stöd i vår evidensbaserade och inkluderande arbetsmetodik.