Jobbet Intensivvårdssjuksköterska till Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Intensivvårdssjuksköterska till Linköping publicerad av Randstad Care

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Intensivvårdssjuksköterska till Linköping

Är du intensivvårdssjuksköterska och intresserad av bemanningsuppdrag inom neonatal intensivvård? Då är det dig vi söker!

arbetsbeskrivning.

Sedvanliga specialistsjuksköterskeuppgifter på neonatalavdelning. Heltid/deltid rotationsschema dag/natt/helg 2020-01-01 – 2020-06-30.

Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension från första arbetade timmen. Hos oss har du en dedikerad konsultchef som förstår din kompetens och dina önskemål. Slå gärna en signal eller skicka iväg ett mejl för att höra mer.

Bli en del av vårt fantastiska konsultteam, varmt välkommen med din ansökan!

kvalifikationer.

Intensivvårdssjuksköterska med erfarenhet från neonatal intensivvård.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

om randstad care.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Randstad Care är ett specialistområde inom Randstad med fokus på sjukvård. Vi är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via engagerade konsultchefer och ett brett nätverk skapar möjligheter för läkare och sjuksköterskor. Genom oss kan du jobba hos vårdgivare såväl inom den offentliga som den privata sektorn.

ansökan.

2019-10-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Uppdraget kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Jainaba Jagne| +46723843011| jainaba.jagne@randstad.se

Sökord: intensivvårdssjuksköterska | randstad | linköping | östergötland | sjukhus | vårdbemanning | vårdavdelning | iva

Referens

201251728

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till