Jobbet Integrationsutvecklare till SEK i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Integrationsutvecklare till SEK i Stockholm publicerad av Ada Digital

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Trivs du att vara mitt i navet och utveckla i en komplex integrationsplattform? Sök då till Svensk Exportkredit (SEK) i Stockholm!

I rollen som Integrationsutvecklare till Svensk Exportkredit kommer du att jobba med vår integrationsplattform webMethods Integration Server. Du kommer tillsammans med ditt team ansvara för förvaltningen av befintliga integrationer, samtidigt som du kommer jobba med utvecklingen av hela plattformen samt med nya integrationer.

VI ERBJUDER DIG

Här får du möjligheten att arbeta i en varm och prestigelös organisation som nyligen blev utnämnd till ett av Sveriges Karriärföretag 2019. Här värnar vi om dig, ditt välmående och din utveckling!

Förutom en stabil och bra arbetsplats kommer du också att få utmanas; både tekniskt och affärsmässigt. Du kommer verka i en verksamhetsnära roll på ett nischat företag som arbetar med komplexa data inom finans. Här kommer du att få vara med på en spännande digitaliseringsresa där din roll som Specialist inom Systemintegration kommer bli avgörande för vår fortsatta utveckling.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Du kommer tillsammans med teamet leverera helhetslösningar samt ansvarar för hela utvecklingskedjan, från idé till produktion. Dessutom ser teamet kontinuerligt över utvecklingen av SEKs integrationsplattform vad avser systemvision, teknik och arkitektur.
  • Här kommer du att få jobba med helheten för att se samband och hela tiden tänka och agera långsiktigt. Framför allt kommer du att ha ett stort ansvar och möjlighet att påverka den fortsatta utvecklingen kring vår tekniska integration.
  • SEK har påbörjat en digitaliseringsresa med målsättning att effektivare stödja affärsverksamheten, som under 2019 kraftigt utökar SEKs kundbas. Integrationsteamet kommer ha en viktig roll i den här resan!

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Som Specialist inom Systemintegration på SEK kommer du verka i kompetensteamet System Integration (SI) som består av sex personer, där det finns ett stort fokus på att jobba agilt. SEK sitter i moderna lokaler i Waterfront Building på Klarabergsviadukten i centrala Stockholm.

MER OM DIG

För att du ska komma till din rätt i tjänsten som Specialist inom Systemintegration på SEK ser vi gärna att du är målinriktad, strukturerad och leveranssäker. Du har ett stort driv som ofta smittar av sig på dina kollegor. Du tycker om utmaningar och trivs med att arbeta i en komplex och transaktionsintensiv miljö som är i ständig förändring.

Utifrån dina tekniska kompetenser så söker vi dig som har stor erfarenhet inom integrationer och integrationsplattformar som Software AG webMethods eller motsvarande inom exempelvis IBM, Microsoft eller Apache.

Du har troligen en bakgrund som utvecklare och då kunskap inom Java, XML, XSLT, Web Services, REST, SQL, CI/CD och implementering av automatiserade tester. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från bank och finans, samt om du arbetat med Murexlösningar. Har du också kunskap inom andra programmeringsspråk som C# / .NET samt erfarenhet av Jenkins eller Jira så är det också meriterande.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Referens

26C9796E0AE74835A63D11460B76BF24

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till