Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Integrationsutvecklare till ICA Gruppen jobb i Solna på ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Integrationsutvecklare till ICA Gruppen på ICA

Integrationsutvecklare till ICA Gruppen

ICA Solna, Stockholms län Heltid

Om ICA

Cross-Functional Services ingår i ICA IT Services. IT Services levererar koncerngemensam IT till ICA koncernen. ICA Gruppen är ett är Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. Vi utvecklas som IT-organisation och driver bland annat projekt inom Automation, IoT, Big Data, säkerhet. Har du specialistkunskaper med bredd finns det möjligheter att vara med att utveckla och att utvecklas själv i våra projekt.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Utvecklare - Integration

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla en DevOps -kultur inom ICA i vår nystartade avdelning Cross-Functional Services. Inom denna avdelning jobbar vi med automation, integration, devops och arkitektur. Vårt fokus ligger på att öka utvecklingstakten, automatisera och att se till att ICA ligger långt fram inom avgörande teknikområden. Vi behöver växa, bli fler och rekryterar olika kompetenser. Här är en plats där vi brinner för teknik och entreprenörskap.
 

Vi rekryterar integrationsutvecklare

Integrationsgruppen är en viktig och central funktion inom ICA Gruppen med många kontaktytor. Vi ansvarar för all integrationsutveckling inom ICA koncernen. Vår ambition är att etablera en agil och dynamisk gruppering som arbetar med moderna ramverk och teknologier. Ambitionen är att vi ska ligga i framkant och vara avdelningen som sticker ut när det gäller kompetens och leveranser. Vi vill helt enkelt vara bäst när det gäller integration, och ser gärna att du är med på vår resa till att bli ett kompetenscenter för integration i världsklass.Vi strävar mot att ligga i framkant när det gäller att bygga integrationer och ICA har påbörjat sin resa med att modernisera ICA’s integrations plattform.

Om tjänsten

Som Integrationsutvecklare är dina främsta uppgifter att vara involverad i design/utvecklande av olika integrationer och att agera som en lagspelare i teamet.  Du kommer även att vara delaktig i att utveckla olika typer av stöd i våra utveckling/test/deploy processer, då vi vill automatisera så mycket som möjligt. Rollen kräver att du tar ansvar för utvecklingen i och kring integration och driver det framåt på ett kreativt och konstruktivt sätt.
 

Vi söker

Vi söker personer som gillar utmaningar, är ansvarstagande och resultatorienterad samt har teknisk bakgrund. Vi ser gärna att du har erfarenhet från integrationsutveckling eller liknande roller. Vi vill ha med dig som är driven och engagerad på vår förändringsresa mot våra högt uppsatta mål. Du får leveranserna att lyfta och teamet att växa. Det här en stor möjlighet för dig som vill utvecklas och sätta din prägel på organisationen.
 

Om ovanstående tilltalar dig och du gärna vill arbeta med moderna ramverk och agila metoder så är du välkommen att söka till oss. Vi förväntar oss att du vill påverka din och andras vardag samtidigt som du kommer få möjlighet att jobba med det du brinner för.

I teamet värderar vi:

  • Kvalitativa leveranser i tid
  • Lagspelare
  • Att ha roligt på jobbet
  • Ansvarstagande för helheten 
     

Kompetenser/Erfarenheter som vi efterfrågar

Event driven integration, Oracle SOA/OSB, Azure, MSA, Kubernetics, Java, Kafka, API management


Din ansökan
Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista dag för ansökan 2021-09-31.


Anställningsform

Tillsvidareanställning


Tillträde

Enligt överenskomelse


Kontaktperson

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Krister Eklund.Telefon:

+46720842012

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R0013726