Jobbet Integrationsutvecklare inom Micro Service Arkitektur har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Integrationsutvecklare inom Micro Service Arkitektur publicerad av ICA

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vi behöver förstärka och vidareutveckla vår kompetens inom Ekonomigruppen och söker nu dig som är Utvecklare med erfarenhet av Java och Micro Services med fokus på finansflöden och vill vara med och bygga upp och förvalta våra nya integrationslösningar.


VUIT (Verksamhetsutveckling och IT) Ekonomi stödjer ICA Sverige med verksamhetsutveckling, IT utveckling och förvaltning av ekonomiapplikationer. Avdelningen har nära samarbete med våra kunder inom ICA Affärsservice, Apotek Hjärtat, ICA Banken, ICA Fastigheter samt ITS som ansvarar för ICAs infrastrukturlösningar. Utöver detta har vi ett mycket nära samarbete med ett flertal strategiska leverantörer/samarbetspartners. Just nu pågår många spännande aktiviteter i digitaliseringens spår och vi behöver därför förstärka gruppen med en utvecklare som kan hjälpa oss bygga upp och förvalta en ny integrationslösning.

Vi är på en resa där en ny arkitektur implementeras för att möjliggöra effektivare hantering och stödja nya affärer. Vår driftmiljö består i dagsläget av ett flertal standardsystem både On premise och SaaS samt integrationer mellan dessa. Vi står just nu inför en spännande fas där vi påbörjar arbetet med att förändra hur information flödar mellan system.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av utveckling och förvaltning av integrationslösningar med affärslogik. Du kommer ha en nära dialog med både mottagande och sändande verksamhet och ansvariga för IT-infrastruktur för att säkerställa kvalitet i leverans. Du kommer att ha en viktig roll i ett flertal leveransprojekt med syfte att möjliggöra affärsmässiga förflyttningar inom ICA Sverige. Rollen innebär att vara tekniskt ansvarig för integrationstjänsten för hantering av affärslogik samt ansvar för att ICAs -IT-policy och riktlinjer efterlevs. Vi har ett agilt förhållningssätt och du kommer att arbeta i ett team med andra utvecklare.

Din profil

Du är en erfaren utvecklare med Java kompetens, som kan sätta dig in i verksamhetens behov och leverera med hög kvalitet. Kommunikativ, lösningsorienterad och god förmåga att driva saker framåt är avgörande egenskaper. Du behöver en pedagogisk förmåga och kan förmedla kunskap med en ödmjuk inställning. Erfarenhet av Micro Services, Automatiserade tester, Spring Boot och Docker är meriterande. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Har du tidigare haft rollen som Developer Lead är det meriterande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Omgående, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Marlene Öhman (Gruppchef VUIT Ekonomi), tfn: 072-220 0562

Sista dag för ansökan

2019-10-18

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Referens

R0009075

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till