Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Integrationsutvecklare inom Azure till Green Cargo jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Integrationsutvecklare inom Azure till Green Cargo på Ada Digital

Integrationsutvecklare inom Azure till Green Cargo

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Som Integrationsutvecklare i Azure hos Green Cargo erbjuds du en operativ lead-roll för att utveckla vår integrationsutveckling!

I rollen som Lead Integrationsutvecklare kommer du verka i en agil miljö där du kommer jobba nära utvecklare, arkitekter och service owners. Här kommer ni tillsammans få möjlighet att driva en modern API Management- och Azure integrationsplattform framåt där fokus kommer vara ny teknik och att hela tiden tänka nytt.

VI ERBJUDER DIG

  • Ett företag som fokuserar på klimatet där C02-minskningär en del av vår dagliga verksamhet.
  • En strategisk nyckelroll i vår föränderliga och komplexa IT- och affärsmiljö med stort ansvar samt möjlighet att påverka framtiden.
  • Spännande samarbeten både internt och externt.
  • En sund och öppen arbetsmiljö, med goda förutsättningar för personlig och professionell utveckling.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Integrationsutvecklare kommer du tillsammans med Head of IT Architecture planera och dimensionera integrationsutvecklingsteamet för att möta behoven av integrationsutveckling på Green Cargo. Det innebär bland annat:

  • Vägleda integrationsutvecklare för att lösa tekniska utmaningar och ge råd kring utveckling av kod.
  • Jobba med alla typer av integrationer som systemintegration, dataintegration, API integration m.fl.
  • Jobba tillsammans med Integrationsarkitekt för att förflytta legacyintegrationer till Green Cargos nya integrationsplattform i Azure.
  • Jobba med utveckling av API:er och hantering av API:er i Azure API Management.
  • Utveckla integrationer till Green Cargos Analyticslösning i Google Cloud Platform.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i avdelningen IT Architecture, som består av 11 andra personer. Teamet består av seniora utvecklare och arkitekter som är specialiserade på Informations-, plattform- och integrationsarkitektur samt projektledning. Du kommer vara lokaliserad antingen i Stockholm eller i Hallsberg beroende vad som passar dig bäst.

MER OM DIG

För att komma rätt i rollen som Integrationsutvecklare så söker vi dig med flerårig erfarenhet av att jobba med integrationer i en utmanande och komplex IT-miljö. Vi lägger stort vikt vid din tekniska förmåga inom moderna integrationslösningar där vi gärna ser att du har jobbat med tekniker som Azure, API-integrationer och Microtjänster tidigare.

Som person har du lätt för att ta initiativ och tar gärna ett stort ansvar för den operativa utvecklingen. Du har lätt för att kommunicera och är flytande i både svenska och engelska. Du är prestigelös som person och du brinner för att tillsammans med ditt team ta utvecklingen till nästa nivå!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 71FC4300AE804E1699BA9331A9E2C246