Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Integrationsspecialister jobb i Sundbyberg på Svenska Kraftnät

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Integrationsspecialister på Svenska Kraftnät

Integrationsspecialister

Svenska Kraftnät Sundbyberg, Stockholms län Heltid

Vill du också arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Svenska kraftnät söker nu dig som vill vara en del av en komplex och minst sagt spännande miljö där nya tekniker och arbetsmetoder driver vår verksamhet framåt.

Eftersom vi ska anställa flera till teamet så välkomnar vi både erfarna och mer juniora personer. Det händer mycket hos Svenska Kraftnät så det är viktigt att vara nyfiken och intresserad av att lära sig nya saker!Om tjänsten

För att stärka vår förvaltning och utvecklingsgrupp söker vi nu flera blivande integrationsspecialister som är nyfikna på att lära sig nya saker och vill ta ansvar för förvaltningen och applikationsdriften av befintliga integrationsplattformar men även den nya integrationslösningen. Den som börjar hos oss kommer få lära sig våra befintliga integrationsplattformar Oracle SOA Suite och Axway Integrator och en av våra kommunikationsplattformar för informationsutbyte inom energibranschen, ECP.

Du kommer att tillhöra en enhet med seniora utvecklare, kravanalytiker, testare och systemansvariga som alla arbetar tätt tillsammans med att utveckla och förvalta våra integrationsplattformar.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Sundbyberg.

Då teamet ansvarar för en 24/7 lösning, innebär det att man i tjänsten kan ha beredskap (inställelsetid) var 4:e – 6:e vecka.Dina arbetsuppgifter

I rollen som integrationsspecialist kommer du främst att ansvara för nuvarande integrationslösningar så väl som utvecklingen av nästa generations integrationsplattformar. Tjänsten kommer även innefatta:

 • Drift, underhåll och vidareutveckling av integrationslösningar
 • Integrering av både interna och externa system

Som integrationsspecialist kommer du få möjligheten att utvecklas inom detta område och utbyta erfarenheter med kollegor som verkat länge inom branschen. Det är högt i tak, arbetet sker agilt och teamet är lyhörda för nya arbetssätt.Din bakgrund

Du ska ha en examen inom systemvetenskap eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt, t.ex. genom utbildning på yrkeshögskola eller arbete inom området.

Vi söker både nyutexaminerade och erfarna för att stärka teamet.

Vidare har du kunskap om:

 • Linux/Unix, skriptning och installationer
 • Databaser och systemadministration
 • IT-drift av applikationer och plattformar
 • Programmering i Java
 • XML

Du talar samt förstår svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet eller kunskap av drift eller systemutveckling där följande har ingått:

 • Kännedom av agila arbetssätt och hur det är att arbeta i DevOps-team och CI/CD
 • Ramverk som t.ex. Apache Camel, Messaging (JMS, Active MQ), Spring/Spring Boot, Jaeger, OpenTracing eller ElasticSearch,
 • CI/CD pipelines med verktyg och ramverk för DevOps-team som t.ex. Azure DevOps, GitLab, Git, Helm, ArgoCD, eller Artifactory
 • Containerteknik som t.ex. Kubernetes eller OpenShift

Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom ovan nämnda områdenDina personliga egenskaper

Då vårt team, och Svenska kraftnät i stort, växer och förändras kontinuerligt så är det viktigt att du är flexibel och upplever att teknik och organisation i ständig rörelse är något spännande och utmanande.

Det är också viktigt att du arbetar bra med andra människor. I rollen blir du en viktig del i ett team som arbetar med samhällsviktiga IT-system och förmågan att relatera sig till teamet på ett smidigt och lyhört sätt är avgörande.

Du trivs med att arbeta målstyrt och fokusera på resultat. Du tar ansvar för dina uppgifer och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. På så vis kommer ditt arbete vara med att lösa komplexa frågeställningar inom de IT-system som säkerställer att Sverige lyser även imorgon.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Vill du veta mer?

Kontakta gärna Svenska kraftnäts samarbetspartner Boxhill Recruitment, Ottilia Liljeberg, [ Link removed ] , tel. nr. 073-501 19 58 eller Petra Törnblom, [ Link removed ] Alternativ kontakta rekryterande chef Henry Nordhamren, tel. nr. 010-475 98 73.

Fackliga representanter är Emma Thornberg, SACO, tel. 010-475 84 77 och Mikael Wallin, ST, tel. 010-475 84 97. Du når oss också via e-post: [ Email address blocked ] .

Under semestertider nås vi enklast via mail och svarstiden kan vara något längre än vanligt.Sista ansökningsdag

Välkommen med din ansökan senast 23 augusti. Vi behandlar ansökningar löpande så vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt.Vårt erbjudande till dig

På Svenska kraftnät händer det mycket - vi är en organisation i förändring. Enligt Nyckeltalsinstitutets mätning Arbetsgivarindex är Svenska kraftnät en av elbranschens bästa arbetsgivare och arbetar utifrån ett personligt ledarskap. Du erbjuds god möjlighet till balans mellan arbete och privatliv, goda förmåner och mycket mer.

Som medarbetare hos oss blir du en del i en samhällsviktig organisation där vi värdesätter och strävar efter hög kollektiv intelligens. Det är med samarbete och effektivitet som vi ska uppnå vår vision "Säker elförsörjning för en hållbar samhällsutveckling". Svenska kraftnät arbetar för att främja mångfald och motverka diskriminering och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter till våra rekryteringar.

Då vi arbetar med samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad och svenskt medborgarskap krävs. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

 

Rekommenderade jobb

Integrationsspecialister
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltid
Svenska kraftnät söker DevOps-tekniker med fokus på CI/CD
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Svenska kraftnät söker DevOpstekniker plattform
Svenska Kraftnät Sundbyberg Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 1486_GS_Svenskakraftnät