Jobbet Integrationsspecialist till Entiros i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Integrationsspecialist till Entiros i Linköping publicerad av Entiros

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi vill utmana och utveckla integrationsmarknaden. Vi vill arbeta med teknik i framkant. Vi vill göra det tillsammans och vi vill göra det med hög kvalitet. Som Integrationsspecialist hos oss får du möjlighet att tillsammans med grymma medarbetare vara med och leverera enastående, öppna integrationslösningar åt våra kunder i Sverige. Flera av dem arbetar internationellt och är ledande aktörer i bland annat modeindustrin, bankvärlden, mediebranschen och fordonsindustrin. 


ansvarsområde.

Som integrationsspecialist kommer du tillsammans med övriga teamet ha ett övergripande ansvar för att utveckla och implementera integrationslösningar i olika kundprojekt. Du genomför specifikation, utveckling och testning av integrationslösningar, du är delaktig i planering, genomförande och uppföljning av teamets kundprojekt. Inom ramen av respektive kundprojekt deltar du även i framtagning av integrationsarkitektur, du fångar upp förändrade krav, du deltar i att utveckla metodik, verktyg och processer för integrationslösningar. Vidare vill vi gärna att du, som specialist bidrar till att utveckla befintliga och nya kundrelationer varför ett intresse för att bevaka utveckling på marknaden kommer att hjälpa dig.


kvalifikationer.

Vi vill att du har:
  • en eftergymnasial utbildning inom IT, troligen med fokus på programmering
  • några års erfarenhet av systemutveckling och av integrationsprojekt 
  • en mycket god förståelse för systemintegration och olika integrationsmönster 
  • brinner för information och kommunikation och du har också ett stort intresse för stegen innan utvecklingen börjar
  • bra kunskaper i engelska och svenska i såväl tal och skrift
Meriterande är:
  • kunskaper i Java, XML och IT-säkerhet
  • erfarenhet av Mule ESB och Spring
  • om du redan har koll på flera av följande termer så blir vi extra glada: API Mgmt, REST, Micro Services, OAuth2, Open ID Connect, Event Streams, Messaging, API Evangelism, Information Architecture, API Lifecycle, etc.
Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och drivande. Du trivs i en miljö med en mångfald av kundprojekt, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Entiros med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@rse eller 0725-29 06 05.

Referens

201274613

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till