Jobbet Integrationsarkitekt till Entiros i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Integrationsarkitekt till Entiros i Linköping publicerad av Entiros

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vi vill utmana och utveckla integrationsmarknaden. Vi vill arbeta med teknik i framkant. Vi vill göra det tillsammans och vi vill göra det med hög kvalitet. Som Integrationsarkitekt hos oss får du möjlighet att tillsammans med grymma medarbetare vara med och leverera enastående, öppna integrationslösningar åt våra kunder i Sverige. Flera av dem arbetar internationellt och är ledande aktörer i bland annat modeindustrin, bankvärlden, mediebranschen och fordonsindustrin. 


ansvarsområde.

Som integrationsarkitekt får du ett övergripande ansvar för att planera, genomföra och fastställa design, och arkitektur i olika kundprojekt. Du arbetar i projektform på ett metodiskt, logiskt och systematiskt sätt och får vara med och utveckla metodik, verktyg och processer för design och arkitektur av integrationslösningar. Tillsammans med teamet och kunden kommer du att vara involverad i allt från lösning, design och implementation till testning och driftsättning av integrationslösningar. 


kvalifikationer.

Vi tror att du är utvecklare med erfarenhet av integrationsplattformar, som vill ta nästa steg för att bli integrationsarkitekt. Eller så har du redan erfarenhet av att leda lösningar baserade på APIer och vill ta nästa steg i din arkitekt-karriär, genom fördjupat fokus tillsammans med oss. Vi vill att du är bekväm i en kommersiell roll hos kund med tyngd för strategiska dialoger kring helhet. Vi önskar även att du inspireras av ny teknik.

Vi vill att du har:
  • en eftergymnasial utbildning inom IT, troligen med fokus på programmering
  • några års erfarenhet av systemutveckling och integrationsprojekt 
  • en mycket god förståelse för systemintegration och olika integrationsmönster 
  • bra kunskaper i engelska och svenska i såväl tal och skrift
Meriterande är:
  • kunskaper i Java, XML och IT-säkerhet
  • erfarenhet av Mule ESB och Spring
  • om du redan har koll på flera av följande termer så blir vi extra glada: API Mgmt, REST, Micro Services, OAuth2, Open ID Connect, Event Streams, Messaging, API Evangelism, Information Architecture, API Lifecycle, etc.
Som person är du strukturerad, lösningsorienterad och drivande. Du trivs i en miljö med en mångfald av kundprojekt, teknik i framkant och spännande dynamiska kunder. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. 


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Entiros med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på sebastian.dejler@rse eller 0725-29 06 05.

Referens

201274636

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till