Jobbet Automationsingenjör till Worley Sweden i Stenungsund har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Automationsingenjör till Worley Sweden i Stenungsund publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stenungsund

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren automationsingenjör som vill utvecklas vidare på ett världsledande företag inom branschen? Då kan Worley Sweden vara ett alternativ för dig. Hos Worley Sweden AB får du chansen att arbeta i en kreativ och stimulerande miljö med utmanande projekt.

I slutet av april 2019 kombinerade WorleyParsons med Jacobs Energy, Chemicals and Resources (ECR) affärsområde för att skapa Worley. Tillsammans är de en ledande global leverantör av projekt inom ECR och är nästan 60.000 människor i cirka 60 länder över hela världen. Projekten täcker hela livscykeln, från att skapa nytt till att upprätthålla och förbättra verksamheten för sina kunder. Visionen och målet är att leverera lösningar för en mer hållbar och sammanhängande värld.

Tjänsten är placerad i Stenungsund där all kompetens för att driva EPCM-projekt finns samlad med samtliga discipliner representerade. Med en bred expertis inom ett flertal yrkesområden och platser runtom i världen så ger Worley sina anställda möjlighet växa i sina arbetsroller och ta sig an nya utmaningar anpassade till deras önskemål och företagets behov.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av Instrument & Control teamet. Som automationsingenjör arbetar du med både instrumentering,  och DCS/ESD-system; programmering av mjuk - och hårdvara inom den petrokemiska industrin. Du har en viktig roll i projekten och har ett nära samarbete med andra ingenjörsdiscipliner inom projekten. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på vilken fas projekten är i.

Du kommer bland annat att:

. Programmera fältinstrument och styrsystem i Honeywell 
. Vara delaktig vid driftsättning
. Vara ansvarig kontaktperson mot kund för disciplinen i olika projekt

Din bakgrund
För att lyckas i denna roll ser vi att du har Högskoleexamen eller en YH/KY-utbildning inom automation, mekatronik, elektronik eller styr- och reglerutbildning. Du har goda kunskaper i MS Office och har gärna arbetat i ABB och/eller Honeywell. Vidare krav är att du har erfarenhet eller kunskap  av instrumentteknik, automationsteknik/system inom process-, pappersindustri, kärnkraft eller raffinaderi.

Slutligen uttrycker du dig väl i svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, nyfiken och prestigelös med fokus att hitta den bästa lösningen. Du har ett stort intresse för teknik och driver din utveckling för att i framtiden ta mer ansvar i tekniskt arbetet. Eftersom du kommer samarbeta med många olika roller och aktörer är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att vara så väl en lagspelare som lagledare när det krävs.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående/Efter överenskommelse

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

21620

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till