Jobbet Instrumentingenjör sökes till vår kund i Trollhättan har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Instrumentingenjör sökes till vår kund i Trollhättan publicerad av Skill

Heltid
Trollhättan
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Drömmer du om att jobba på ett av världens ledande ingenjörsföretag? Vill du bli en del av en mycket expansiv bransch där världens flygplansflotta fördubblas vart femtonde år? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi söker just nu efter en Instrumentingenjör till vårt produktutvecklingsteam som ansvarar för hela instrumentprocessen från början till test. Avdelningen ansvarar för instrumentering och provning av gasturbinmotorer och komponenter. Vårt sortiment omfattar både militära och kommersiella jetmotorer samt stationära gasturbiner, raketmotorer och olika delkomponenter. Vi arbetar tvärfunktionellt i alla produktutvecklingssteg från teknik och konceptutveckling till produktsupport.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att delta i instrumentering och provning av fullskaliga gasturbinmotorer och komponenter. Dina arbetsuppgifter kommer att vara projektplanering, design av instrumenthårdvara och etablering av såväl instrumentation som tillverkningsprocesser. Du kommer också jobba med förbättringar av befintliga installationsmetoder samt testning av nya tekniker.

Din profil
Vi söker dig som har högskole- eller civilingenjörsexamen med inriktning elektronik eller mekanik, alternativt har du motsvarande erfarenhet från liknade arbete. Du organiserar och prioriterar aktiviteter på ett effektivt sätt samt är målmedveten, analytisk och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du kommer att bli en del av ett globalt nätverk med såväl interna som externa kontakter vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi behöver dig som har ett positivt tänkande vid problemlösning och med ett flexibelt förhållningssätt i ditt arbete. Framgång i vår organisation präglas av teamwork vilket gör att du kommer trivas här om du är en social person som gillar att nätverka för att nå resultat.

Ansökningsförfarande
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-08-10 via Skill.se. Urval sker löpande så vänta inte med att söka. Din ansökan består av CV och brev där du motiverar varför du vill bli vår nya kollega. Initialt kommer du bli anställd hos oss på Skill och i förlängningen finns mycket goda möjligheter till anställning hos vår kund. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Ljungkvist, Skill, 031-380 33 23 / anna.ljungkvist@skill.se.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3567

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till