Jobbet Installationstekniker till Eltel Networks har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Installationstekniker till Eltel Networks publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Är du en social och utåtriktad person som brinner för service? Vill du jobba på en arbetsplats där egna idéer och förbättringsförslag uppskattas? Vad bra, då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som installationstekniker på Eltel Networks kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara: -Fiberinstallation hos privatpersoner och på företag -Byggnation av fastighetsnät -Fibersvets i skåp och stationer -Installation av solceller och laddstolpar -Installation av reservkraft till exempel till trafikverket Du kommer att jobba efter en veckoplan där det tydligt framgår vilka arbeten som ska utföras. I rollen som installationstekniker har du själv stora möjligheter att påverka hur din dag ser ut. Under din första tid på Eltel Networks kommer du att gå bredvid kollegor för att introduceras till teamet och arbetsuppgifterna. Det kommer alltid att finnas någon du kan ställa frågor till för att du på bästa sätt ska komma in i jobbet.

Om företaget
Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets – inom segmenten Power distribution, Communication och Aviation and Security, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel Networks erbjuder kompletta lösningar inom fiber, solceller och radiolänk. I Jönköping jobbar 30 personer i olika typer av roller, som t.ex. projektledare och tekniker. Du kommer att jobba tillsammans med 16 andra tekniker. På Eltel Networks kommer du till en härlig arbetsmiljö med trevliga och kunniga kollegor. Eltel Networks är ett stort företag inom många olika områden vilket gör att det finns stora utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som uppskattar och uppmuntrar medarbetare att komma med förbättringsförslag, detta för att hela tiden kunna utvecklas och bli bättre.

Din profil
Skallkrav: - Teknisk eller praktisk gymnasieutbildning, t.ex. el - Svenska och engelska i tal och skrift - B-körkort - Svensk medborgare Meriterande: - Kompetens inom el - Certifiering inom fiberteknik - Tidigare erfarenhet av elinstallation eller fiberinstallation Som person är du ödmjuk men vågar ta plats. Du är initiativtagande, social och öppen för att testa nya vägar. Du är också lösningsfokuserad och bekväm med att tänka utanför ramarna.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Början av september Ort: Jönköping Omfattning: Heltid, dagtid Lön: Enligt överenskommelse Urval kommer att ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

Referens

20275

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till