SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Installationstekniker Tele-Data-Fiber-Radio - Installationsgruppen jobb i Sollentuna på Installationsgruppen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Installationstekniker Tele-Data-Fiber-Radio - Installationsgruppen på Installationsgruppen

Installationstekniker Tele-Data-Fiber-Radio - Installationsgruppen

Installationsgruppen Sollentuna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

 

Installationsgruppen i Stockholm AB grundades 2002 och drivs fortfarande i grundarnas regi. Vi på Installationsgruppen arbetar uteslutande med försäljning, design, projektledning och installation av tele, data, fiber, larm, kameraövervakning, inomhustäckning för GSM, 3G, 4G, 5G & RAKEL. Installationsgruppen projektleder och installerar fysisk infrastruktur. Installationerna varierar i omfattning från hela totalentreprenader ner till mindre servicearbeten. Installationsgruppen har stor erfarenhet av komplexa projekt med stort kundfokus. Verksamheten växer och vi behöver anställa fler kompetenta medarbetare.


Junior eller Senior Installationstekniker
Tele-Data-Fiber-Radio
 

  • Är du praktiskt/tekniskt lagd och i början av din yrkeskarriär?

  • Är du villig att arbeta hårt för att bli bäst på det du gör?

  • Är du intresserad av en långsiktig karriär?
     

Som installationstekniker hos Installationsgruppen kommer du i huvudsak att arbeta med installationer av tele, data, fiber, larm, kameraövervakning, inomhustäckning för GSM, 3G, 4G, 5G och RAKEL. Det handlar om att dra kabel, kontaktera, märka och dokumentera hos våra kunder som till största delen finns i Storstockholmsområdet. Ibland har vi uppdrag i övriga Sverige och det händer även att vi har jobb utomlands. Det kommer alltså att variera en hel del mellan större och mindre projekt och var din arbetsplats kommer att vara, så det gäller att du trivs med att byta miljö då och då.

Vi söker dig som har ett grundläggande tekniskt intresse, talang för praktiskt arbete samt allra viktigast – HÖG ARBETSMORAL. Har du en teknisk utbildning och/eller erfarenheter från ett liknande arbete så är det så klart meriterande men absolut viktigast är att du är en produktiv och resultatinriktad person som tar ditt arbete på största allvar. Har du inte jobbat med just denna typ av tekniska installationer förut så har du i alla fall intresset och ambitionen att lära dig och bli så duktig som möjligt. Kanske har du provat på jobb i byggbranschen som snickare eller vvs-montör, kanske har du erfarenheter från it-världen. Oavsett vilken bakgrund du har så är din ambition att leverera ett gott hantverk, utvecklas och skapa arbetsglädje omkring dig.

Om du är en produktiv person som vill göra skillnad så blir kanske det här den mest spännande och utvecklande utmaningen hittills i din karriär. Goda utvecklingsmöjligheter finns för dig som visar framfötterna, kanske siktar du på att bli ledande montör, arbetsledare eller projektledare. Vi vill att du ska blomstra hos oss och vi kommer att supporta din utveckling i takt med dina framsteg och företagets behov.

Intresserad? Välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB och berätta gärna i ditt CV och personliga brev vad du har lyckats med i dina tidigare arbeten. Har du frågor om rekryteringen går det bra att kontakta Anders Hanberg hos Exelect på 070-413 99 03. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 18218.5.57019