Jobbet Installationstekniker sökes till Nacka! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Installationstekniker sökes till Nacka! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Nacka
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för installationer och service? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi installationstekniker till vår kund. Kunden är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster till infranetbranschen - kritisk infrastruktur som redovisas inom segmenten Power, Communication samt Other - med verksamhet främst inriktad på Norden, Polen och Tyskland.

Vi erbjuder genom vår kund anställning i ett spännande projekt i Nacka inom installation, integration och service inom bland annat audio-video och telesystem för Sveriges domstolar, luftfartssystem, flygplatsteknik, militära system och transmissionsteknik. Arbetet utförs huvudsakligen i Stockholmsområdet men även i andra delar av landet vilket gör att du periodvis kommer att få resa till andra orter.

Tjänsten innebär att man blir direkt anställd av företaget. Urval sker löpande och tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Du som söker har en 3-årig gymnasiekompetens med teknisk inriktning. Du gillar att jobba självständigt såväl som i team. Det är meriterande om du tidigare arbetat med installationer, integrationer eller service men det är inget krav. Elkompetens är önskvärt då vi utför enklare eljobb i samband med övriga installationer. Datorvana är ett måste. Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort krävs. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40705

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn004 - Nacka).