Jobbet Installationstekniker för omgående uppdrag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Installationstekniker för omgående uppdrag publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för it och tycker om att arbeta praktiskt? Då har vi en spännande tjänst för dig! Vår kund bygger för närvarande en av Europas största serverhallar i Linköping. Projektet förväntas pågå under en längre tid, så tjänsten är långsiktigt förankrad. För dig med rätt inställning så kan det här vara början till en spännande och utvecklande karriär hos vår kund.

Academic Work söker för kunds räkning en installationstekniker till deras site i Mjärdevi. Vår kund har för tillfället en hög arbetsbelastning och behöver därför förstärkning i form av en installationstekniker. Du kommer att ingå i ett team om 6-12 personer, där du till en början får en handledare som vägleder dig i ditt arbete.

Din framtida kollega säger så här om sin vardag: Arbetsuppgifterna är verkligen varierande. Ena dagen drar vi kablage och installerar servrar, medan vi den andra dagen bygger stora serverracks, för att dagen därpå montera stora skåp som vi sen sätter serverracken i. Sajten som vi arbetar på är verkligen cool. Om man är intresserad av IT och teknik, så kommer man passa väl in här.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos vår kund.

Kandidatprofil

Som installationstekniker kommer du att ha en varierad arbetsdag, där du får arbeta praktiskt och med spännande teknik. Du kommer bland annat att:

* Dra kablar
* Skruva ihop servrar och radiobaser
* Bygga stora serverrack och montera skåp som serverracken sätts i
* Skriva installationsdokumentation
* Arbeta med konfiguration av servrar, routrar och switchar

* Tycker om att arbeta praktiskt. Du är händig och gör gärna enklare installationer i hemmet själv. Vidare är du intresserad av IT och teknik. Om du är den som bygger ihop din egen eller andras datorer har du rätt förutsättningar för att klara av arbetet.
* Behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du problemlösande. Du är driftig och tar tag i saker innan någon ber dig om det. Vidare är du en person som är duktig på att arbeta i team. Du är en lagspelare, samtidigt som du kan arbeta självständigt, och föra ditt arbeta framåt på egen hand.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placeringsort: Linköping
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15021672-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till