SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Installationselektriker till AQT Elservice jobb i Göteborg på FMR - Din HR-Partner

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Installationselektriker till AQT Elservice på FMR - Din HR-Partner

Installationselektriker till AQT Elservice

FMR - Din HR-Partner Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

För AQT Elservice i Mölndal söker vi en installationselektriker med start snarast.

Vi arbetar med allt inom el, såväl nyinstallationer som reparationer och ombyggnad, och riktar oss både till privatpersoner och företag. Våra elektriker har bred kompetens och tillsammans med kunden arbetar vi fram de bästa lösningarna.

AQT Elservice AB  har elektriker som arbetar med elinstallationer och elservice inom fastigheter, industri, bostäder och laddboxar. Våra kunder finns från Marstrand i norr till Halmstad i söder, de flesta dock i Göteborg, Mölndal, Kållered och Lindome.


Arbetsuppgifter
Du arbetar med allt förekommande elarbete inom installation både inom kontor, boende och offentliga lokaler. Både elinstallation i nybyggnation eller ombyggnadsprojekt.

Erfarenhet
Du är minst 2-års montör och har arbetat med många olika typer av elinstallationer, entreprenader och gärna även som serviceelektriker. Självklart trivs du med att arbeta individuellt och i team.
B-Körkort är ett krav.

Ansökan

Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 1278