Jobbet Installationselektriker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Installationselektriker publicerad av Wikan Personal AB

Heltid
Svedala
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Nu söker vi ett par installationselektriker till Sydkustens Eltjänst i Skivarp.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av inkoppling, service och underhåll av all förekommande el i fastigheter. Arbetstid dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad elektriker och har några års arbetserfarenhet. Du är van att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Som person är du noggrann, engagerad och driven. Då stor del av kunderna är privatpersoner är social kompetens och god serviceförmåga av största vikt. B-körkort är ett krav. Tillträde snarast. Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Referens

SE-3946

Liknande jobb

Rivningsarbetare Malmö Wikan Personal AB
Flyttpersonal till Malmö med omnejd Malmö Hemfrid i Sverige AB

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Svedala).