Jobbet Installatörer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Installatörer publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du tekniskt kunnig och är ute efter ett nytt uppdrag? Vill du ha ett betydande jobb där du är med och utvecklar kollektivtrafiken? Då har vi uppdraget för dig!

Om företaget
Vi söker nu Installatörer för ett uppdrag där du kommer utgå från verksamheten på södra sidan av Stockholm och installera utrustning i kollektivtrafikens bussar i Stockholm och Uppsala. Uppdraget startar omgående och pågår 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer bli anställd av Lernia och uthyrd till kunden under uppdragsperioden. Ta chansen att få värdefull erfarenhet och vara en del av ett härligt team, sök tjänsten redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som Installatör kommer din huvudsakliga uppgift vara att installera utrustning i bussar i Stockholms och Uppsalas kollektivtrafik. Dina arbetsuppgifter kan bland annat vara:
• Montering av enheterna
• Att dra kablar, följa kabelvägar, märka upp och säkra dessa
• Att föra protokoll och inlämna vid utfört arbete

Din bakgrund
Vi söker dig som har ett praktiskt handlag! Kanske har du nyligen avslutat en utbildning inom el, tele eller fordon alternativt har relevant arbetslivserfarenhet från arbete med elinstallationer i fordon eller med andra svagströmsinstallationer. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort och tillgång till bil samt kan hantera svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen behöver du kunna ta till dig instruktioner, ta egna initiativ och driva arbetet framåt. Du måste också vara noggrann och kunna samarbeta med kollegor och personal. Arbetet kräver god fysik eftersom man arbetar mycket stående och ofta i ett högt tempo. Om du dessutom är en positiv person som gillar att arbeta i team mot uppsatta mål kommer du bli en uppskattad kollega hos kunden!

Anställningsofrm/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid, Heltid, arbetstider 8-17, Stockholm

Tillträdesdag
Omgående

Information
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

50746

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till