Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Installatör sökes till en av Sveriges bästa arbetsgivare jobb i Hägersten på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Installatör sökes till en av Sveriges bästa arbetsgivare på Framtiden

Installatör sökes till en av Sveriges bästa arbetsgivare

Framtiden Hägersten, Stockholms län Heltid

Vi söker nu en person som gillar att arbeta fysiskt och som har ett startik tekniskt intresse! Kom in med din ansökan idag!Dina arbetsuppgifter


Som installatör hos vår kund kommer du att ingå i ett team som idag är 26 personer och utgå ifrån deras lager antingen i Årsta eller Sollentuna för att sedan åka runt i hela stor Stockholm för installation av tvätt- och vitvaror. Då det förekommer tunga lyft på en daglig basis kommer du alltid att åka med en kollega. Rutterna du kommer att åka är uppsatta sedan tidigare av koordinatorerna men du kommer till viss del behöva vara med att samordna samt planera dina installationer. Ditt dagliga arbete kommer att gå ut på att lasta produkterna in i en lätt lastbil, köra ut till kund och genomföra installationer. Det kommer främst att innefatta installation och montering utav tvättstugor.Om företaget


Vår kund är störst inom branschen i Norden och har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare flera år i rad. Kunden är ett service- och installationsföretag som har mer än 10 000 personer anställda på fler än 150 orter i Norden med sitt huvudkontor placerat i Stockholm. De jobbar för att underhålla de funktioner som ska fungera i människans privata hushåll och kontor. Detta innefattar funktioner så som elektricitet, värme, kyla, vatten, sprinklers, vetilation, kraft och säkerhet. De jobbar för att ge fastigheter liv - dygnet runt, året om.


Din profil
Skallkrav:
  • B-körkort
  • Gymnasieutbildning inom el, fordon eller industri
  • God fysik
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
  • Kunskaper inom el

Meriterande:
  • Arbetslivserfarenhet som installatör
  • El-behörighet

Vi lägger stort fokus på hur du är som person. Då det är en tjänst med daglig kundkontakt och mycket frihet under ansvar så ser vi dig som söker vara utåtriktad samt att du strävar efter att vara självgående i ditt arbete.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 07:00- 16:00
Ort: Stockholm (med bas i Sollentuna/Årsta)
Lön: GFL 28.700kr

Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!
B-körkort God fysik Studier inom el/teknik Kunskaper inom el
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000045002374