Jobbet Installatör inom storkök till väletablerat bolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Installatör inom storkök till väletablerat bolag publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Är du händig och vill jobba som installatör? Är du dessutom utåtriktad och trivs med kundkontakt? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som installatör arbetar du med installation, service och reparation av kök och elektronik på plats hos kundföretag. Dessa kunder är lokaliserade runt om i hela Göteborgsregionen. Under första veckan kommer du att få gå bredvid en senior kollega och få lära dig alla arbetsmoment som ingår i tjänsten. Det kommer alltid finnas en hjälpsam kollega under din första tid hos vår kund. Allt eftersom får du mer ansvar och fler arbetsuppgifter och i syfte att få växa i sin roll erbjuds du därmed utbildningar inom företaget.

Om företaget
Företaget är ett väletablerat bolag som expanderar och behöver nu anställa fler medarbetare. Dem installerar och reparerar elektronik och storkök både för företag och privatpersoner, exempelvis: -Diskmaskiner -Grillar -Mikrovågsugn -Brödrostar -Fritöser -Ångkokare -Värmelampor -Combiugnar -Konventionsugnar Vår kund erbjuder stor satsning på sin personal i form av bra löner och utbildningar.

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet utav tyngre arbeten, då det förekommer en del tunga lyft. Om du jobbat med någon typ av service sedan tidigare är det ett stort plus. Vi tror även att du som person är utåtriktad, positiv och noggrann. Skallkrav: -Körkort B -Svenska i tal och skrift Meriterande: -Någon form av hantverkarutbildning

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Arbetstid: 7–16 Omfattning: 100% Placering: Göteborg med omnejd Start: Omgående eller enligt överenskommelse Lön: Enligt överenskommelse

Referens

20069

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till