Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Installatör / tekniker till Sveriges coolaste Custom Installation företag jobb i Stockholm på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Installatör / tekniker till Sveriges coolaste Custom Installation företag på Uniflex

Installatör / tekniker till Sveriges coolaste Custom Installation företag

Uniflex Stockholm, Stockholms län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu en ny medarbetare som vill vara med och arbeta i nya spännande projekt hos vår kund YouControl. YouControls verksamhet går på högvarv då efterfrågan på deras tjänster ständigt ökar. Som medarbetare hos dem får du vara med och genomföra installationer av smarta och eleganta ljud, bild och belysningssystem hemma hos privatpersoner främst i Stockholm men även bla Frankrike, Schweiz, Portugal och Spanien. Arbetsuppgifterna är varierande och består av montering av högtalare, väggpaneler, tv-skärmar, projektorer och liknande. I arbetsuppgifterna ingår även service och löpande underhåll av befintliga system. Möjligheten till utveckling inom företaget är stor då områden som systemdesign, upprättande av ritningsunderlag, projektledning och programmering ständigt efterfrågas. Du kommer att ha möjlighet att gå kurser inom de produktspecifika områden som vi jobbar med.

Personliga egenskaper
Vi söker just nu dig som vill bli deras nya tekniker/installatör och ser gärna att du har följande egenskaper: • Är teknikkunnig, gärna med förkunskaper inom ljud och bild samt vill lära dig nya saker • Kan hantera verktyg, montera utrustning på tex väggar i olika material samt har en känsla för estetik • Har goda datakunskaper och gärna ha förståelse för och kunna konfigurera datanätverk • Är utåtriktad och social då kundbemötande är en stor del av arbetet • Självgående men tycker om att arbeta i team och tillsammans med andra yrkeskategorier ute på projektplatser • Ansvarstagande då våra kunder förväntar sig ett perfekt resultat och bra service • Lösningsorienterad då vi ofta ställs inför utmaningar som måste lösas på plats • Har körkort med B-behörighet Hos YouControl kommer du ingå i ett litet men roligt och entusiastiskt team som strävar efter att förmedla teknik på ett sätt som är användarvänligt och inspirerande för våra kunder. De älskar teknik och vill hela tiden hitta på nya spännande lösningar som kan göra kundernas hem unika. Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar. När vi reser utomlands försöker vi lägga in extra ledighet i samband med detta då vi ofta åker till väldigt trevliga resmål. Tjänsten är på långsiktig, heltid med fast lön samt traktamente vid resor. Varmt välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Installatör / tekniker till Sveriges coolaste Custom Installation företag
Uniflex Stockholm Heltid
Resande teknisk säljare
Uniflex Kalmar Heltidsanställd
Vi söker en laseroperatör till Växjöföretag!
Uniflex Växjö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55210