Jobbet Innovativ ingenjör inom elektronik till Emerson har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Innovativ ingenjör inom elektronik till Emerson publicerad av TNG

Heltidsanställd
Göteborg
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Är du elektronikingenjör och vill utveckla världsledande radarsystem? Vi söker en elektronikkonstruktör till Emerson i Göteborg!

Som elektronikkonstruktör på Emerson kommer du att få vara delaktig i hela produktutvecklingskedjan från konceptutveckling till industralisering. Du kommer att vara en viktig del av den grupp inom företaget som ansvarar för elektronik och mikrovågsdesign. Känns det här intressant, sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en spännande tjänst där du kommer att få jobba med erfarna och kompetenta ingenjörer.
Du får även:

  • Goda möjligheter till personlig utveckling i en framgångsrik och världsomspännande koncern
  • Ett arbete med många kontaktytor både internt och externt över hela världen
  • Kollegor med hög teknisk kompetens och en arbetsplats med en stark företagskultur
  • En flexibel och dynamisk organisation som uppmuntrar nytänkande

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som elektronikkonstruktör gör du konstruktionslösningar för teknikstudier, nyutveckling och produktunderhåll för att förbättra våra kretskort, produkter och system inom industriell instrumentering. Detta kräver mycket koordinering med andra teknikdiscipliner och avdelningar så att vi på ett effektivt sätt kan nå målet att tillhandahålla den senaste och bästa tekniken för våra kunder.

  • Teamet Electrical and Microwave Engineering ansvarar för allt rörande elektroteknik och utveckling, från passiva mikrovågsdetaljer, såsom antenner och vågledare, till Front-End moduler, signalbehandling i HW på processorkort, kraftförsörjning och interface för datakommunikation; både ledningsburen och trådlös.
  • Gruppen är involverad i alla utvecklingsfaser i produktframtagningsprocessen: från idé och innovationer, vidare genom framtagning och test av koncept med prototyper, planering, kravhantering och produktifiering och hela vägen till start av serieproduktion.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Teamet Electrical & Microwave Engineering består totalt av 15 personer varav 6 är placerade i Göteborg. Kontoret ligger mitt i Mölnlyckes företagspark med fri parkering och kollektivtrafik rakt utanför dörren.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller motsvarande inom elektronik samt har några års erfarenhet av elkonstruktion. Du har tidigare jobbat självständigt som konstruktör i produktutvecklingsprojekt och trivs med att jobba i tvärfunktionella team. Som en innovativ konstruktör har du ett stort intresse för teknikutveckling. Som person är du driven och social samt gillar att knyta kontakter både internt och externt. Du har förmågan att som person kunna agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för ditt resultat. Goda kunskaper i engelska, både i tal, skrift och läsning, är ett krav. 

Meriterande är också:

  • Flytande svenska i tal ock skrift
  • Erfarenhet av Cadance eller liknande konstruktionsprogram
  • Kunskap om komponentteknik, tillverkningsmetoder och processer för kretskortstillverkning
  • Erfarenhet från elektronikdesign av Ex-applikationer

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

427DC709BD1E43649F2ED265E03C89F0

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Konstruktör inom mekanik till Consat Göteborg Intenso Teknikrekrytering

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till