Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till TOOLS Sverige AB, Uppsala jobb i Uppsala på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till TOOLS Sverige AB, Uppsala på Säljpoolen

Innesäljare till TOOLS Sverige AB, Uppsala

Säljpoolen Uppsala, Uppsala län Heltid

Vi växer och stärker vårt säljteam och söker nu 

Innesäljare
till Uppsala

Arbetsbeskrivning
Som innesäljare hos oss jobbar du med kundsupport åt både befintliga och nya kunder. I det dagliga arbetet ingår att svara på frågor om produkter, avtal, leveranser och fakturor via telefon. Du kommer hantera reklamationer, ta emot och registrera order samt guida kunden vid beställningar. För våra nyckelkunder arbetar du med viss anskaffning av produkter vilket innebär att du ombesörjer hela kedjan från att hitta produkt, till kontakt med leverantörer, och den administration som följer. 

Du är ett viktigt stöd för kundansvarig utesäljare i arbetet med att säkerställa kunden. Du hjälper till med allt från säljplanering och offerter till säljfrämjande aktiviteter som t.ex. utskick och kundevenemang. Tillsammans med övriga innesäljare i teamet säkerställer ni att våra kunder får det bästa och mest professionella bemötande på marknaden. 

'Jag sökte mig till TOOLS för att få jobba nära kunderna. Jag har ett brett och varierande arbete där jag kan få vara med och påverka mycket. Det roligaste jag vet är att kunna få göra våra kunders vardag enklare och mer lönsam. 

Min arbetsvecka kan vara väldigt varierande. Ibland är det ett litet detektivarbete då kunden söker speciella produkter och lösningar. Jag jobbar till stor del som en partner åt några stora industrikunder, samt med proaktiv försäljning. 

Vi är ett gott gäng här på innesälj där man hjälper varandra och vi har väldigt nära till skratt. Vi har ett nära och roligt samarbete med utesälj, där vi också jobbar tätt med logistik, inköp, ekonomi med flera. 

Vi är i en spännande utveckling just nu, med en sammanslagning av företagen TOOLS, Swedol och Grolls som blir Alligo tillsammans. Vi växer och blir större där man får lära sig mycket nytt om exempelvis våra egna varumärken och lära känna nya kollegor.'

- Marie-Louise Lindahl, innesäljare Västra Frölunda

Kvalifikationer
Vi söker sig som har ett kundfokuserat arbetssätt, är noggrann och drivs av att skapa värde för både kunder och kollegor. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll där du har arbetat med administration, försäljning och säljprocessen. Om du har erfarenhet från bygg- och industrisektorn är det starkt meriterande. Du har goda kunskaper inom Microsoft Office och lätt att lära dig nya system. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Din profil
Vi söker en lösningsorienterad, flexibel lagspelare som har lätt att skapa långsiktiga relationer. Du är ödmjuk, prestigelös och delar gärna med dig av din expertis då du och ditt team tillsammans skall prestera på bästa sätt gentemot våra kunder och kollegor.

Vi erbjuder
Alligo befinner sig en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka affärsområdets fortsatta tillväxt. Du kommer ingå i en organisation med flera starka varumärken som nu förenas och arbetar sida vid sida under ett och samma affärsområde. Ett affärsområde som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling på individnivå och har marknadsmässiga och förmånliga villkor. Tjänsten är en heltidsanställning.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Julia Derblom. Du når Julia på [ Link removed ]

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

249779458 from [ Link removed ]  on [ Link removed ] .

TOOLS är en del av Momentum Group som är en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, tjänster och service till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Norden. Sedan 1 april 2020 är Swedol en del av Momentum Group och bildar tillsammans med TOOLS ett gemensamt affärsområde för verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd. Den sammanslagna koncernen omsätter drygt 9 miljarder SEK per år, varav det sammanslagna affärsområdet för verktyg, förnödenheter, arbetskläder och skydd svarar för cirka 8 miljarder SEK. Momentum Group är noterat på Nasdaq Stockholm Mid Cap. 

TOOLS gör kundens vardag enklare, säkrare och mer lönsam genom att leverera kompetens och rådgivning kring produkter och tjänster inom främst verktyg och maskiner, arbetskläder, skyddsutrustningar, fastighetsprodukter och arbetsplatsutrustningar.

Swedol är multispecialisten på verktyg, yrkeskläder och skydd. Vi erbjuder ett brett kvalitetssortiment av produkter, tjänster, verkstad och rådgivning för yrkesfolk– allt på ett ställe. Kunderna finns huvudsakligen inom bygg och anläggning, industri och verkstad, åkeri och transport, jord- och skogsbruk och offentlig service.

Mer information om samgåendet kan du läsa om på [ Link removed ] .

Sökord: försäljare, fältsäljare, byggsäljare, J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2f48f3be08554b81a910b44b80961c