Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till Storel, Stockholm job in Stockholm at Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Innesäljare till Storel, Stockholm på Säljpoolen

Innesäljare till Storel, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Storel är en av Sveriges största elteknikgrossister och finns på närmare 29 platser med ca. 220 medarbetare. Vi är branschledande och specialiserade inom flera teknikområden, bland annat energieffektiv belysning, fastighetsautomation, solenergi och laddsystem för el- och laddhybridfordon. Storel ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,4 miljarder SEK (2019). Rexelkoncernen har närvaro i 26 länder med ca 26 000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

Innesäljare - Elinstallation
Stockholm

Nu söker vi dig som brinner för service och försäljning och som vill vara en del av vårt framgångsrika team, som genomsyras av samarbete, engagemang, inspiration och glädje. 

'Jag har jobbat med försäljning på Storel, som är en del av Rexel Sverige AB, i över 30 år. Har du höga ambitioner är detta definitivt arbetsplatsen för dig. Jag kommer att hjälpa dig bli den bästa du kan vara.

Som ledare är jag supporterande men också, som du förstått, kravställande. Jag är ledaren som är en del i teamet. Många av mina medarbetare har sagt att de är tacksamma för mitt sätt att leda för att få dem att prestera på högsta nivå.

För att lyckas i just denna roll krävs det att du jobbar hårt, är orädd för nya erfarenheter och vågar ta för dig samtidigt som du är en lagspelare som bidrar och kan ha kul tillsammans med dina kollegor. Det som gör Rexel till en bra arbetsplats är att bolaget aldrig slutar att utvecklas. Just nu är digitalisering och ”The Rexel way” i fokus. Vi skall bli Sveriges modernaste energiteknikdistributör och det målet når vi tillsammans med hjälp av engagerade medarbetare.'

– Håkan Onevi, filialchef Storel Stockholm

Läs även vad innesäljaren Thomas har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Arbetsuppgifter
Som innesäljare på Storel blir du en viktig del av teamet och dina huvuduppgifter blir att skapa nöjda kunder genom en professionell och konsultativ rådgivning samt en hög servicenivå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är; 

  • Försäljning / ordermottagning och merförsäljning
  • Vägleda och guida våra kunder mot rätt produkt
  • Bevakning och uppföljning av offerter
  • Proaktiv kampanjförsäljning

Din profil
Som innesäljare hos Storel är det viktigt att du är förtroendeingivande med en förmåga att skapa relationer. Relationsskapande och en hög servicegrad är något vi värderar högt då vi uteslutande arbetar med återkommande kunder. Som person har du inställningen att du vill göra skillnad och har ett stort fokus på kundnytta och lönsamhet. 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från elbranschen, t.ex. som serviceelektriker, alternativt genom arbete hos annan elgrossist eller leverantör. Det är också en fördel om du är van vid att ta hand om kunder. I denna tjänst är även kunskaper inom elbilsladdning meriterande. Viktigast är dock att viljan finns för att lära sig och utvecklas inom elbranschen. 

Goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift är en förutsättning.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till tjänsten.

Vi erbjuder
Vi månar starkt om våra anställda och vi kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för att du skall lyckas i din roll. Du får en viktig roll i ett framgångsrikt bolag i stark utveckling. Du får en marknadsmässig lön och goda förutsättningar till personlig utveckling i ett internationellt bolag med många möjligheter.

Kontakt
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson på 0708-306543. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Storel är en av Sveriges största elteknikgrossister och finns på närmare 29 platser med ca 220 medarbetare. Vi är branschledande och specialiserade inom flera teknikområden, bland annat energieffektiv belysning, fastighetsautomation, solenergi och laddsystem för el- och laddhybridfordon. Vi erbjuder branschens bästa kursverksamhet och ett lojalitetsprogram där vi premierar våra trogna kunder. Storel ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,4 miljarder SEK (2019). Rexelkoncernen har närvaro i 26 länder med ca 26 000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

J2W: CB2
 

Rekommenderade jobb

Innesäljare till Storel, Stockholm
Säljpoolen Stockholm Heltid
Administratör sökes till Cytiva (50%)
Poolia Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Group Accounting Manager till Grimaldi Industri AB
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 6353953449bd4a1ab330204d7c2b3a