Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till Starka Betongprodukter AB, Ängelholm jobb i Ängelholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till Starka Betongprodukter AB, Ängelholm på Säljpoolen

Innesäljare till Starka Betongprodukter AB, Ängelholm

Säljpoolen Ängelholm, Skåne län Heltid
Teknisk innesäljare
Ängelholm

Starka AB är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Koncernen har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av betongelement, stödmurar och markkomplettering. Koncernen omsätter cirka 600 miljoner, är 280 anställda och drivs av visionen att leverera hållbara miljöer i betong.

Arbetsuppgifter
Som innesäljare kommer du att vara en viktig del i ett litet sammansvetsat team där alla samarbetar för att ge våra kunder ett professionellt bemötande. Du utgår från vårt kontor i Ängelholm och dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. 

  • Försäljningsarbete av stödmurar & kompletteringsprodukter
  • Teknisk support
  • Kalkylering
  • CAD ritning
  • Offertgivning
  • Offertuppföljning
  • Produktionsberedning & planering

'Det finns en påtaglig yrkesstolthet som genomsyrar hela Starkas organisation. Detta resulterar i produkter med otroligt hög kvalité och även en fantastisk hög kundnöjdhet. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar vilket gör att vi snabbt kan ställa om efter marknadens behov och alltid möta våra kunder med en hög servicegrad samt personlig service.

Som ledare arbetar jag med stort driv och noggrannhet, en rak och tydlig dialog och högt i tak. Jag gillar tydliga mål och arbetar efter orden ”aktivitet skapar resultat”. Jag uppskattar att få vara med och coacha medarbetare i fram- och motgång och att få se medarbetare och kollegor nå uppsatta mål. Vi jobbar i ett litet sammansvetsat team där alla samarbetar för att nå samma mål.'

- Kalle Svensson, försäljningsansvarig

Din profil
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från liknande roll och gärna med en teknisk bakgrund. Har du dessutom erfarenhet av att rita i autoCAD 2D/3D eller liknande program är detta meriterande. Som person är du är noggrann, strukturerad, prestigelös och van vid eget ansvar. Du gillar försäljning och kundkontakt.

Vi erbjuder
Starka AB är ett marknadsledande företag där rätt person får stora möjligheter att utveckla sig själv och att påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att få en viktig roll i en liten tight organisation inom koncernen, som präglas av korta beslutsvägar, gemenskap och entreprenörskap. Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson. Du når Peter på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Koncernen Starka är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Vårt anseende bygger på en solid grund av lång erfarenhet där vår position har stärkts genom att vi vävt samman hantverksskicklighet och kvalitetstänkande i ett hållbart material. Inom koncernen omsätter vi cirka 600 miljoner och är 280 anställda. Vi drivs av visionen att leverera hållbara miljöer i betong från våra anläggningar i Arboga, Kristianstad och Ängelholm.

Koncernmoderbolaget är Starka AB, i koncernen ingår 3 bolag som finns i Lund, Kristianstad, Arboga (Starka Betongelement AB) och Ängelholm (Starka Betongprodukter AB). Starka är ett självständigt privatägt företag i tredje generationen som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter. Vi har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av betongelement och stödmurar. Vi är mycket stolta över vår historia och vårt material. Läs mer på; www.starka.se  

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: d2cd1dcbdfd347e5bbd5f347e6f0a6