Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till Spandex Schneidler, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till Spandex Schneidler, Stockholm på Säljpoolen

Innesäljare till Spandex Schneidler, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Innesäljare
Stockholm - Spånga

Spandex Schneidler har ett brett kundsegment och erbjuder tjänster inom bland annat fordonsdekor, skyltning och digital print. Vill du jobba med på företagets fortsatta utveckling?

Vi söker dig som vill vara en del i vårt härliga team i Spånga och fortsätta att utveckla vår marknad. Hos oss kommer du att ha en social och bred roll med många kontaktytor både internt och externt där arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag. Har du erfarenhet från branschen är det meriterande, men inget krav - vi är specialister och lär dig allt vi kan, så länge du har viljan och intresset!

'Just nu är vi i ett läge där Spandex investerar för framtiden. Extra stort fokus ligger på hållbarhet, webbhandel och IT samt ” One Company. One voice”. I Stockholm investerar vi i ökade resurser, som kommer att ge bättre service till våra kunder inom Stockholm, Mälardalen, Uppland och Dalarna. 

Vi jobbar i en bransch som omfattar många olika affärsområden, där nya möjligheter ständigt skapas. Vi jobbar nära våra kunder och vi är en viktig partner där vi är med och stöttar med rådgivning och kunskap. Spandex är ett stort globalt företag med stora muskler och resurser. Det ger trygghet och kapacitet när det behövs men samtidigt fungerar vi som ett ”litet” lokalt företag med allt vad det innebär.

På Spandex är vi ett gott gäng som jobbar med högt i tak, korta beslutsvägar, och stor frihet under ansvar. Jag ångrar inte en sekund att jag valde Spandex en gång i tiden.'

- Tomas Källroos, försäljningschef

Din profil
Som innesäljare hos oss får du en spännande roll med mycket eget ansvar och nära samarbete med kollegor. Vi söker dig som:

  • Har ett stort kundfokus och gör ditt yttersta mot både kunder och kollegor
  • Har en administrativ ådra och arbetar noggrannt och strukturerat
  • Har ett stort affärssinne och är lyhörd mot kundernas behov 
  • Är initiativtagande och driven i ditt arbete
  • Är kommunikativ och uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
  • Har god IT-vana 

Vi erbjuder
Ett självständigt och varierande arbete i ett väletablerat, internationellt företag med fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade kollegor. Du kommer att ha en viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak, där du har utrymme för utveckling både i din arbetsroll och som individ. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Julia Derblom, [ Link removed ]  och Marie Gummerus [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Spandex is one of the world’s leading suppliers of materials, sign systems, displays and equipment to the sign making, graphics and vehicle wrapping markets. Since 1976, it’s been our business to provide complete solutions for businesses that produce signs and displays, digital prints, speciality graphics, vehicle wraps and many other forms of visual communication. With offices in 20 countries and 19 online stores representing a broad portfolio of products from leading brands, we offer our customers outstanding service, delivered by a team of experts.

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 87fa270e989a435e908b247eaa7ed3