Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till spännande företag i Jönköping jobb i Jönköping på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till spännande företag i Jönköping på Poolia

Innesäljare till spännande företag i Jönköping

Poolia Jönköping, Jönköpings län Heltid

Brinner du för att göra affärer och att knyta starka kundrelationer? Har du intresse av försäljning och är i början av din karriär? Nu har du chansen att öppna dina dörrar för nya möjligheter! Till vår kund i Jönköping söker vi omgående en Innesäljare. Varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan med CV redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Innesäljare väntar en omväxlande vardag på ett spännande bolag i Jönköpingsregionen.
Till dina arbetsuppgifter hör bland annat att tillsammans med dina kollegor representera företagets varumärke och verka för en god försäljning av mertjänster. Rollen innefattar även support till kunder och besvara frågor via mail och telefon. Du kommer även att stötta utesäljarna och vara en viktig länk i säljprocessen i order- och offerthantering. Du kommer även att medverka vid bolagets diverse kundaktiviteter.

Tjänsten är ett konsultuppdrag som förväntas pågå under minst sex månader, men för rätt person finns det goda möjligheter till anställning inom företaget efter uppdragets slut.

Vem är du?
Vi söker dig som vill bli en del av ett fantastiskt bolag, ett roligt team och vill växa som person. Du är driven, gillar högt tempo, är serviceinriktad och social. Som person är du kommunikativ och brinner för att bygga långsiktiga kundrelationer. Du motiveras av att vara kreativ, lösningsfokuserad och tar gärna egna initiativ. En av dina starkaste egenskaper är att du har förmågan att driva säljprocessen fram till beslut och framgångsrika avslut.

Vi finner det meriterande om du har erfarenhet av företagsförsäljning. För att passa i rollen krävs mycket goda kunskaper i engelska och svenska.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60885