Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till Osborn job in Jönköping at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Innesäljare till Osborn på Poolia

Innesäljare till Osborn

Poolia Jönköping, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Vill du arbeta i en kombinerad roll med kundsupport, sälj och inköp där du får friheten att planera dina egna arbetsdagar? Lockas du av att ingå i ett spännande företag med brett sortiment, framgångsrikt varumärke och engagerade kollegor? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Till Osborn söker vi nu en driven och kundfokuserad innesäljare som brinner för att alltid leverera en hög servicenivå. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som Innesäljare på Osborn väntar en omväxlande vardag på ett marknadsledande bolag i internationell miljö. Till dina arbetsuppgifter hör att:
•  Tillsammans med säljgruppen representera företagets varumärke och verka för en god försäljning av tillhörande produktsortiment och tjänsteerbjudande
•  Ge support till kunder och besvara frågor via mail och telefon
•  Stötta utesäljarna och vara en viktig länk i säljprocessen i bl a order- och offerthantering, prislistor, insamling av information, prognoser och fakturering
•  Genomföra vissa sambesök för att bygga relationer till viktiga kunder och intressenter
•  Driva inköpsärenden vilket innefattar att skicka beställningar, ordererkännande och leveransövervakning
•  Kontrollera orderstock och lagervärdeslista för att säkerställa en god leveranssäkerhet
•  Medverka vid kundaktiviteter så som mässor och event

Tjänsten är en tillsvidareanställning där du blir fast anställd av Osborn AB och med placering på deras kontor i Huskvarna. Du ingår i arbetslaget för Sverige som består av 25 kompetenta medarbetare och rapporterar till företagets försäljningschef.

Vem är du?
Vi söker dig med flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gärna i kombination med en relevant högskoleutbildning. Har du tidigare branschkunskap från verktygs- och slipmaterial ser vi det som meriterande. För att lyckas i rollen brinner du för att ge förstklassig service och trivs när du har många kundkontakter. Det är även en fördel om du har intresse för marknadsföring och vill bidra med din kunskap i att skapa kataloger och broschyrer. Vidare har du god vana av att arbeta i olika affärssystem och det är meriterande om du har erfarenhet av SAP eller Jeeves. Du uttrycker dig obehindrat i såväl det svenska som engelska språket i tal och skrift. Bilkörkort är ett krav.

Som person är du ambitiös, kundfokuserad och noggrann. Du motiveras av att stötta kollegor och kunder i olika ärenden med ett serviceinriktat och professionellt bemötande. Att hantera flera parallella arbetsuppgifter samtidigt är för dig en självklarhet och du uppskattar när det är ett härligt arbetstempo med drivkraft framåt. Då rollen innefattar många kontaktytor är det betydelsefullt att du är relationsskapande, socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är en lagspelare som gärna arbetar mot gemensamma mål och tycker om att lyckas tillsammans i ett starkt team.

Om verksamheten
Osborn International är ledande inom mekanisk ytbearbetning med produkter för borstning, gradning, slipning och polering. Osborn är verksamt i 120 länder världen över och har 13 egna tillverkande enheter. Den svenska organisationen ansvarar för de nordiska marknaderna i Huskvarna har vi produktion, lager och kontor. Läs mera på www.osborn.com

 

Rekommenderade jobb

Innesäljare till Osborn
Poolia Jönköping Heltid
Junior Art Director till Sagaform AB, Borås
Säljpoolen Västra Götalands län - Borås Heltidsanställd
Ej angett
Montör till företag i industribranschen
Lernia Västra Götalands län - Borås Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59888