Jobbet Innesäljare till Open har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Innesäljare till Open publicerad av TEMP TEAM Sverige AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vill du jobba på ett innovativt och snabbväxande företag? Älskar du försäljning, trivs i telefon och vill skaffa dig en riktigt bra grund för en karriär som Innesäljare så är det här jobbet för dig! Open är ledande i Norden på betallösningar och söker nu Innesäljare till Inhouse-avdelning i företagets sprillans nya lokaler på Lindholms Piren i Göteborg.

Rollen
Som innesäljare arbetar du med försäljning utav bolagets produkter via telefon och skapar oslagbara helhetslösningar för varje kund. Du bearbetar nya och befintliga kunder som har det gemensamt att de behöver smarta betallösningar. Du kommer att ingå i ett drivet och fokuserat säljteam och du rapporterar löpande till din försäljningschef. Du kommer också att få en ordentlig utbildning och kontinuerlig coachning och stöttning i ditt säljarbete. I företaget och i koncernen finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person, och du kommer att arbeta i en mycket expansiv och spännande bransch. Start: omgående Omfattning: Heltid 08:30-17:00 Lön: Fast lön + provision

Du erbjuds
Här får du chansen att jobba i helt nya och mycket trivsamma lokaler på Lindholmspiren i Göteborg med en positiv och glad atmosfär, vi satsar stort inte bara på tillväxt utan även på trivsel och arbetsmiljö. Vi har en flexibel och prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad. Du erbjuds avtalsenliga villkor och med fast lön och provision!

Din profil
Vi söker främst dig som tidigare arbetat med försäljning och vill utvecklas vidare i säljyrket, men även dig som aldrig tidigare har arbetat som säljare, men som känner att detta är ett yrke som du har en längtan att få arbeta inom. Viktigt är att du har ett naturligt affärssinne och förmåga att förstå kundernas behov. Du behöver vara en person med mycket energi och positiv inställning. Att du dessutom är relationsorienterad, serviceminded och duktig på att skapa förtroende ser vi som självklart.

Bra att veta!
Tjänsten är en inhyrning via TEMP-TEAM med en avsikt till fastanställning hos kund.

Intresserad?
Är du Säljaren vi söker? Skicka in din ansökan så snart som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. I denna tjänst har Open valt att samarbeta med oss på TEMP-TEAM. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Hanie Jadidi, 0708-585510.

Referens

1970

Om företaget

I närmare 40 år har vi på TEMP-TEAM framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Genom våra etablerade nätverk får vi kontinuerligt in nya uppdrag som spänner sig över flertalet branscher och yrkeskategorier.

Arbetet är en stor del av livet, därför är det viktigt att man gör det man trivs med. Samspelet mellan rätt miljö, kollegor och motivation bidrar till att man prestera sitt bästa – och mer därtill. På TEMP-TEAM lägger vi stor vikt vid att matcha dig med kundföretaget för att säkra en hållbar lösning. Vi har både bemanning och rekryteringsuppdrag inom flertalet yrkesområden, så oavsett om du är anställd, mellan två arbeten eller söker extra jobb så är TEMP-TEAM din ideala partner i sökandet efter ditt nya jobb.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till