Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till Motala Energi jobb i Motala på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till Motala Energi på Professionals Nord Rekrytering AB

Innesäljare till Motala Energi

Professionals Nord Rekrytering AB Motala, Östergötlands län Heltid

Motala Energi är utmanaren i en traditionell bransch som vill göra allt för att förenkla och tillföra värde för kunden. För företaget är innovation och att vara i framkant några av det viktigaste framgångsfaktorerna. Företagets vision är att el är som allra bäst när den är enkel, klimatvänlig och långsiktigt prisvärd. 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning innesäljare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Motala Energi under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [ Link removed ]

Arbetsuppgifter
I rollen som Innesäljare/Energirådgivare hos Motala Energi är du en del av ett härligt säljteam som jobbar tätt ihop med resten av företaget. Ditt främsta fokus är att marknadsföra och sälja företagets tjänst på elmarknaden, ett smart och enkelt alternativ med 100% el från förnybara energikällor. Arbetet innebär både uppsökande försäljning och bearbetning av kundförfrågningar. Anställningen inleds med en utbildning för att du ska få de bästa förutsättningarna för att lyckas i ditt nya arbete.


Vi söker dig som har:

  • Är intresserad av starta din karriär inom försäljning, alternativt dig som har jobbat ett tag inom området
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • B-Körkort

Tidigare erfarenhet av prestations- och/eller relationsinriktat arbete är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du har ett starkt driv att påverka din egen utveckling. Det är viktigt att du trivs med att ha mycket kundkontakt och vi tror därför att du tycker om att ge god service. Då samarbete är en del av framgången är det viktigt att du värdesätter ett gott teamwork. Självklart är du även en person som sprider positiv energi och glädje på din arbetsplats. Vidare är du en person som gärna rycker in där det behövs samt tar egna initiativ. 

START: omgående

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 46DB9BF6C51E4E0CAD8867EEE9B60BAA