Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till Midland AB, Tollered jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till Midland AB, Tollered på Säljpoolen

Innesäljare till Midland AB, Tollered

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Innesäljare / Säljare / Account Manager
Göteborg / Tollered

Arbeta i fina lokaler vid Nääs Fabriker 

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär support och försäljning mot fordonsverkstäder. Produkterna som du säljer har ett högt affärsvärde för våra kunder genom kvalité och lönsamhet. Som innesäljare arbetar du aktivt med försäljning mot nya och befintliga kunder. Du ansvarar för dina egna projekt och har ett tätt samarbete tillsammans med kollegorna. Samtalen skall vara kvalitativa och det är extra viktigt att du har genomfört en gedigen behovsanalys samt är väl strukturerad och analytisk inför varje samtal ut mot kund – vilket du självklart kommer att få lära dig hos oss.

'Vi arbetar nära varandra som ett team där vi sätter en struktur och strategisk plan för att kunna arbeta så konstruktivt som möjligt i vår kundresa. Vi följer upp detta dagligen för att nå önskat resultat.

Ingen dag är den andra lik så det är viktigt att vi är flexibla och anpassningsbara. Samarbete i teamet är A och O. 

Läs mer om vad Patric m.fl. har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Din profil
Som person har du en egen motor, söker aktivt upp kunskap och drivs av att knyta kontakter. Du trivs med att skapa långsiktiga kundrelationer, som du vårdar och bygger vidare för att ständigt skapa nya möjligheter. Vi ser att du tycker om att arbeta analytiskt för att identifiera kundernas behov och med hjälp av rådgivande försäljning hjälper du kunderna med både deras önskemål och utmaningar.

Vidare ser vi att du som söker trivs med att arbeta både självständigt och i team, där feedback och tips är en del av det som gör att vi kan fortsätta att vara i framkant i branschen. Du har säljerfarenhet av sales support eller innesälj, och det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning mot fordonsverkstäder, alternativ av fordonsrelaterade IT-lösningar.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Annie Åström på tel. [ Link removed ] .

Välkommen med din ansökan!

 

Your browser does not support the video tag.

Företagsbeskrivning
Sedan 2015 tillhandahåller företaget Midland AB ett mycket effektivt och lönsamt IT-system vid namn Midman. Affärsidén är att öka lojaliteten från servicekunder och fordonsköpare till serviceverkstaden. IT-lösningen är framgångsrik och under stark tillväxt. Midman utvecklas genom snabb produktutveckling med nya tjänster, se midman.se. Midland AB har två affärsområden: Midland smörjmedel och Midman IT-tjänster.

Läs mer på [ Link removed ] [ Link removed ]

Sökord: innesäljare, telefonsäljare, telefonförsäljare, support, kundservice, kundtjänst, säljare, försäljare, sälj, innesälj,

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 00c0ce71109c4eef9b8f9802545943