Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Innesäljare till Max Frank AB, Malmö jobb i Malmö på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Innesäljare till Max Frank AB, Malmö på Säljpoolen

Innesäljare till Max Frank AB, Malmö

Säljpoolen Malmö, Skåne län Heltid

Innesäljare
Malmö

Vill du vara med på en resa i ett expansivt bolag med en framåtlutad attityd, då är du kanske vår nya kollega!

I över 50 år har MAX FRANK AB utvecklat, tillverkat och levererat ett brett sortiment av välbeprövade produkter och tekniska helhetslösningar för betongindustrin. Med 17 dotterbolag världen över har företaget idag ca. 850 anställda, varav cirka 200 arbetar utanför Tyskland och betjänar byggbranschen i Europa, Mellanöstern, Australien, Asien-Stillahavsområdet, USA samt stora projekt i resterande av världen.

Om tjänsten
Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en Innesäljare med ansvar för att utveckla våra affärer i samarbete med våra tekniska säljare på fältet. Dina kunder kommer att vara större och mindre entreprenörer och Prefab tillverkare. Du kommer att vara en del av vår grupp innesäljare som jobbar tillsammans. Du blir en mycket viktig länk till våra kunder och en nyckelperson för våra tekniska säljare.

Dina arbetsuppgifter består av att:

 • Ansvara för kundrelationer tillsammans med våra tekniska säljare
 • Agera rådgivare och vägleda kunderna i produktval och specifikationer
 • Ansvara för kundrelationer i säljarens kundportfölj

Du kommer vara med och ta ansvar i kundrelationen – från första kundkontakt, till avslut och vidareutveckling av kunden tillsammans med våra tekniska säljare. Du arbetar mycket nära vårt säljteam och vår försäljningschef. Tillsammans sätter vi spelplanen för kundaktiviteter, kundbearbetning och strategiska säljinsatser. 

'Jag har jobbat inom Max Frank i ett par månader och trivs verkligen i företaget då vi är en lite mindre organisation i Sverige men som har en stor tillväxt och mycket händer inom bolaget. Bolaget ingår i en tysk koncern där individen står i centrum och vi har en mycket bra sammanhållning i en internationell miljö.

Vi har roligt på jobbet, högt i tak och kavlar upp armarna när det behövs. Detta ger en kul och stimulerande miljö att arbeta i. Vi ger dig som kollega en arbetsplats där du gör skillnad, syns och arbetar i ett team med bra kollegor. Jag valde själv Max Frank för att jag mötte inspirerande kollegor och ett spännande företag att jobba för.'

Läs mer om vad Kalle Gustafsson, försäljningschef, m.fl. har att säga om tjänsten och företaget på [ Link removed ]

Din profil

 • Du har erfarenhet från teknisk försäljning
 • Du är säljdriven och bra på rådgivning med förmåga att skapa goda relationer
 • Du har förmåga att stödja tekniska säljare och kunder i säljprocessen
 • Du är uthållig och prestigelös
 • Du har förmåga att vara strukturerad och noggrann i ditt arbete
 • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • God datorvana

För att arbeta hos oss behöver du dessutom mycket god förmåga att förstå kunders behov och omsätta dem till en lösning som är bra för kunden och för företaget. Du har god förmåga att samarbeta med flera olika personer för att utveckla dig själv samt ge kunden den bästa lösningen. Du brinner för försäljning och kundrelationer och har ambitionen att göra skillnad. Du är en lagspelare med ett serviceinriktat och positivt sätt som bidrar till bra samarbete med både kollegor och kunder.

Vi erbjuder

 • En rolig arbetsplats med stort tekniskt kunnande och en platt informell organisation, med ett starkt varumärke på marknaden
 • Vi är en enkel platt organisation där det är viktigt med prestigelöshet, vi är alla lika mycket värda och vi hjälper varandra när det behövs
 • Möjlighet att få arbeta med de bästa i branschen, i en organisation med kraft och visioner
 • En stor koncern med visioner och med ett framgångsrikt bolag i Sverige
 • Ett målstyrt arbetssätt, men med frihet under ansvar
 • Möjlighet att få djupare och bredare kompetens samt personlig utveckling baserat på dina önskemål inom försäljning eller teknik

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Peter Nilsson. Du når Peter på [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om företaget
MAX FRANK AB grundades 1964 i Malmö under namnet Rolf Dickman AB. Sedan 2012 ingår MAX FRANK AB i den tyskägda MAX FRANK koncernen med huvudkontor i Tyskland, Leiblfing. Med 17 dotterbolag världen över har företaget idag ca. 850 anställda, varav cirka 200 arbetar utanför Tyskland och betjänar byggbranschen i Europa, Mellanöstern, Australien, Asien-Stillahavsområdet, USA samt stora projekt i resterande av världen. Koncernspråk är engelska.

MAX FRANK koncernen tillverkar själv merparten av vårt svenska sortiment, vilket borgar för hög kvalite´, spårbarhet samt rätt pris. Vi har en egen teknisk avdelning i Malmö, som gör beräkningar för Egcobox®, balkonginfästning, och övriga beräkningar och MAX FRANK koncernen till stora internationella projekt. Med ett komplett lagersortiment i Malmö och Stockholm, kan vi erbjuda våra kunder högsta service och snabba leveranser.

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: b860a1dba448450e99643cd201ac27